Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]enational.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Poze, imagini cu Eclipsa de luna – 15.06.2011

Poze, imagini cu Eclipsa de luna – 15.06.2011

Autor:

Eclipsa de luna 15 iunie 2011

Eclipsa de luna-VIDEO LIVE-declaratii-superstitii-mapamond

 

Eclipsa de luna: VIDEO si imagini inedite

Pozele, imaginile cu Eclipsa  de luna sunt facute in primele minute ale eclipsei totale de luna. Eclipsa totala de luna din 15 iunie 2011 este primul fenomen de aceest gen din acest an.

Luna rosie foto mreclipse.com  300x205 Poze, imagini cu Eclipsa  de luna   15.06.2011

Din pozele, imaginile cu eclipsa totala de luna, ne putem da seama de gradul de poluare a atmosferei. Cu cat culoarea lunii, in timpul eclipsei de luna este mai rosiatica , cu atat atmosfera este mai poluata. Eclipsa totala de luna din acest an este cea mai lunga eclipsa din ultimii 100 ani, iar acest lucru este se poate vedea si din pozele, imaginile prezentate.

Tot din pozele, imaginile Eclipsei de luna din 15.06.2011, vedem ca are mai multe etape. Prima etapa a eclipsei de Luna este penumbra , cand Luna va intra in conul de penumbra. A doua etapa a eclipsei de luna este cand Luna va intra in conul de umbra, etapa ce va coincide si cu sfarsitul eclipsei totale de luna.

 Poze, imagini cu Eclipsa  de luna   15.06.2011

Ultima etapa a eclipsei totale de luna va avea loc, conform cu pozele, imaginile afisate mai jos, cand Luna va iesi din conul de penumbra. Eclipsa totala de luna este vizibila din mai multe tari, si marcheaza un eveniment celebrat la nivel mondial. Google , celebreaza eclipsa totala de luna din 15 iunie 2011, in modul caracteristic, schimbandu-si logo-ul si creend un doodle superb.

NU RATA SA CITESTI!

Spune-ti parerea