AcasăNewsPoze, imagini cu Eclipsa de luna - 15.06.2011

Poze, imagini cu Eclipsa de luna – 15.06.2011

Eclipsa de luna 15 iunie 2011

Eclipsa de luna-VIDEO LIVE-declaratii-superstitii-mapamond

Eclipsa de luna: VIDEO si imagini inedite

Pozele, imaginile cu Eclipsa  de luna sunt facute in primele minute ale eclipsei totale de luna. Eclipsa totala de luna din 15 iunie 2011 este primul fenomen de aceest gen din acest an.

Din pozele, imaginile cu eclipsa totala de luna, ne putem da seama de gradul de poluare a atmosferei. Cu cat culoarea lunii, in timpul eclipsei de luna este mai rosiatica , cu atat atmosfera este mai poluata. Eclipsa totala de luna din acest an este cea mai lunga eclipsa din ultimii 100 ani, iar acest lucru este se poate vedea si din pozele, imaginile prezentate.

Tot din pozele, imaginile Eclipsei de luna din 15.06.2011, vedem ca are mai multe etape. Prima etapa a eclipsei de Luna este penumbra , cand Luna va intra in conul de penumbra. A doua etapa a eclipsei de luna este cand Luna va intra in conul de umbra, etapa ce va coincide si cu sfarsitul eclipsei totale de luna.

Ultima etapa a eclipsei totale de luna va avea loc, conform cu pozele, imaginile afisate mai jos, cand Luna va iesi din conul de penumbra. Eclipsa totala de luna este vizibila din mai multe tari, si marcheaza un eveniment celebrat la nivel mondial. Google , celebreaza eclipsa totala de luna din 15 iunie 2011, in modul caracteristic, schimbandu-si logo-ul si creend un doodle superb.
[youtube]w9CUrgXM5Dc[/youtube]

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
23.485 afisari

16 COMENTARII

  1. Va rog remediati gafa din primul aliniat” Eclipsa totala de soare din 15 iunie 2011 este primul fenomen de aceest gen din acest an.” ca induceti lumea in eroare.In rest, numa bine!

    • In partea de sus, pe mijlocul paginii ai un formular de completat, pentru a primi fluxul de stiri /articole ale ziarului.

  2. acest fenomen apare la 10 ani si poate fi vazut doar cu telescopul va recomand in timpul in care eclipsa totala sa produs sa aveti o perechie de ochelari speciali deoarece eclipsa poate produce dureri mari de cap si o viziune mai slaba a ochiilor. dr Mc.Jak

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger