AcasăNewsPrapad in Ramnicu Valcea: Un drum s-a prabusit din cauza ploilor abundente!

Prapad in Ramnicu Valcea: Un drum s-a prabusit din cauza ploilor abundente!

In total aproximativ 40 de familii ar putea ramane izolate in municipiul Ramnicu Valcea, in cartierul Feteni, dupa ce, joi dimineata, jumatate din platforma drumului de acces spre acesta s-a prabusit in urma precipitatiilor cazute abundent.

„Este vorba de catunul Salistea Noua din cartierul Feteni, unde drumul de acces s-a prabusit pe jumatate. Avem echipe care au sosit in zona pentru a intari aceasta portiune si a nu ne trezi cu oamenii blocati dincolo. In rest, avem probleme in zonele din Petrisor, Morilor, Dealul Malului, in zonele aflate sub versanti. Echipele APAVIL sunt insa pe teren in toate aceste perimetre”, a declarat primarul Ramnicului, Gheorghe Matei, citat de romaniatv.net.

O echipa a ISU, coordonata de prefectul Dumitru Cornoiu, a fost trimisa in zona de nord a judetului Valcea, care, recent, a fost trecut sub avertizare de cod portocaliu de inundatii. „Am ajuns pe Valea Lotrului, unde am fost avertizat ca ne aflam sub cod de inundatii, speram chiar sa nu se petreaca, dar preventiv avem deja dispuse echipaje pe toata zona. Se lucreaza si pe Valea Oltului, de unde pot cadea bolovani de versanti, au fost cateva incidente dar s-au remediat”, a precizat prefectul de Valcea.

In ultimele doua zile, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta General Magheru al judetului Valcea au intervenit pentru evacuarea apei din 24 de fantani aflate pe domeniul public din localitatile Orlesti, Babeni, Dragoesti si Dragasani.

author avatar
Alina Costache
323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger