AcasăNewsPresedintele ANRP: "Boc, Predoiu si Ialomitianu au fost extrem de ticalosi"

Presedintele ANRP: „Boc, Predoiu si Ialomitianu au fost extrem de ticalosi”

George Baesu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, a initiat un atac dur la adresa catorva personaje care au facut parte din Guvernul Boc.

Baesu ii acuza pe fostul premier Emil Boc, dar si pe fostii ministri Catalin Predoiu si Gheorghe Ialomitianu ca au fost „extrem de ticalosi”.

„A fost extrem de ticalos Guvernul Boc. Ministrul Justitiei de atunci si ministrul Finantelor au fost extrem de ticalosi. Asta e cu dedicatie pentru domnul Predoiu. Domnul ministru Baconschi ii scria domnului Boc ca CEDO ne spune sa rezolvam problema. CEDO accepta ca una dintre solutii ar putea fi o limitare. Asta a fost in 2010, ei au mers asa pana in mai 2011, pana s-a terminat fondul. Pe urma, Dumnezeu cu mila si prietenii lor cu banii. Au fost extrem de ticalosi si sunt si astazi, pentru ca se fac ca nu stiu ce s-a intamplat”, a declarat George Baesu, conform stiripesurse.ro.

Atacul lui George Baesu apare dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descoperit numeroase ilegalitati comise in domeniul retrocedarilor si a despagubirilor, in perioada 2009-2012.

George Baesu sustine ca CEDO a avertizat inca din 2010 ca in Romania nu vor mai fi bani pentru despagubiri si a anuntat ca ar accepta chiar si o limitare a despagubirilor, cu conditia schimbarii cadrului legislativ, „dar membrii Guvernului Boc au ignorat avertismentele”.

author avatar
Cristi Ionita
549 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger