AcasăNewsPresedintele PNL Targu Mures, Ionela Ciotlaus, a demisionat din partid, din cauza...

Presedintele PNL Targu Mures, Ionela Ciotlaus, a demisionat din partid, din cauza fuziunii cu PDL

Presedintele PNL Targu Mures, Ionela Ciotlaus, fost viceprimar al municipiului, a anuntat luni ca demisioneaza din partid, decizia fiind influentata si de faptul ca fuziunea PNL cu PDL a fost facuta fara consultare interna.

Ionela Ciotlaus, fost viceprimar al municipiului, inlocuit de cateva luni cu Claudiu Maior (PDL), a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca si-a depus demisia din toate functiile politice detinute in PNL – vicepresedinte in BPJ Mures si presedinte al organizatiei liberale din Targu Mures – dar si din calitatea de membru al partidului, scrie adevarul.ro.

„Astazi (luni, n.r.) am demisionat. Motivele sunt legate de decizia de a demara procedurile de fuziune intre PNL si PDL si in acest fel pierderea identitatii liberale si asocierea cu adversarul politic de un deceniu. Raman fidela principiilor politice liberale, dar nu le voi subordona celor care pana mai ieri ne-au jignit si umilit in fel si chip”, a declarat Ciotlaus.

Aceasta a precizat ca PNL a facut in acest an mai multe erori, incepand cu tradarea aliantei USL, care inseamna si tradarea celor care au crezut in aceasta, iesirea din ALDE si aderarea la PPE, culminand cu fuziunea cu PDL, „care a servit intereselor meschine ale lui Traian Basescu si a aruncat tara in criza economica si sociala profunda”.

„E sub demnitatea mea ca om sa merg mai departe cu aceasta constructie politica. Nu va puteti imagina ca de maine sa stau la masa cu Dorin Florea (primarul Targu Muresului, sef al PDL Mures – n.r.) si Claudiu Maior (viceprimarul ales in locul lui Ciotlaus, secretar al PDL Mures – n.r.), cand am simtit toti cum, prin lipsa de transparenta in cheltuirea banului public, au distrus acest oras”, a spus Ciotlaus.

Presedintele PNL Targu Mures a precizat ca deocamdata isi ia „o binemeritata vacanta politica”, dupa 11 ani de activitate in PNL.

Foto: punctul.ro

author avatar
Alina Costache
801 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger