AcasăNewsPrimarul comunei Chiajna paraseste PNL si se alatura lui Tariceanu: Fuziunea PNL...

Primarul comunei Chiajna paraseste PNL si se alatura lui Tariceanu: Fuziunea PNL cu PDL este total gresita

Primarul localitatii Chiajna, Mircea Minea, a anuntat joi ca se alatura proiectului politic al presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu, precizand ca nu este deloc de acord cu decizia PNL de a fuziona cu PDL.

„Incepand de astazi (joi, n.r.), parcursul meu politic va fi alaturi de proiectul politic al domnului presedinte Calin Popescu-Tariceanu. Totodata, in perspectiva alegerilor prezidentiale din acest an ii voi acorda intreaga sustinere domnului Tariceanu, care impreuna cu Partidul Liberal Reformator duc mai departe adevaratele valori si principii liberale. Romania are nevoie de un nou presedinte care sa puna pe primul loc interesele cetatenilor, de un presedinte liberal”, a afirmat Minea potrivit unui comunicat de presa citat de romaniatv.net.

Mircea Minea a adaugat ca, in urma fuziunii dintre PNL si PDL, nu se mai regaseste in viziunea politica promovata de conducerea PNL.

„Decizia, total gresita si lipsita de orice fel de logica a conducerii PNL, de a fuziona cu partidul care a facut cel mai mare rau Romaniei din ultimii ani, PDL, este una care ma intristeaza si care imi confirma convingerea ca nu am cum sa ma mai regasesc in viziunea politica a acestui partid. Dupa ce am luptat impotriva guvernarii PDL care a adus numai deservicii cetatenilor, acum liderii PNL au renuntat la aceasta batalie si s-au aruncat in bratele democrat-liberalilor, renuntand chiar si la identitatea liberala care a caracterizat partidul timp de 139 de ani”, a mai declarat primarul din Chiajna.

Foto: sptfm.ro

author avatar
Alina Costache
525 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger