AcasăNewsPrimarul din Iasi, reclamat de amanta la DNA

Primarul din Iasi, reclamat de amanta la DNA

Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Edilul este acuzat de comiterea mai multor infractiuni, iar ultimele informatii arata ca scandalul in care este implicat Gheorghe Nichita seamana cu un scenariu de telenovela.

Conform Romania TV, Nichita a fost reclamat la DNA de amanta sa, Adina Samson, sefa Serviciului Managementul Calitatii din cadrul Primariei Iasi. Aceasta le-ar fi transmis procurorilor ca, din gelozie, Nichita i-a oferit cadou un telefon pe care exista o aplicatie de tip Spy. Obiectivul primarului era ca acesta sa stie totul despre amanta sa.

De asemenea, exista informatii ca Adina Samson le-a oferit informatii procurorilor despre modul in care Gheorghe Nichita se folosea in interes personal de angajatii de la Politia Locala.

In schimb, Marius Striblea, avocatul lui Gheorghe Nichita, sustine ca nu exista dovezi care sa impuna retinerea lui Nichita si este de parere ca „dosarul are menirea de a-i stirbi din reputatie domnului primar”.

author avatar
Cristi Ionita
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger