AcasăNewsPrimarul din Targu Mures, audiat la DNA

Primarul din Targu Mures, audiat la DNA

sursa foto: radiomures.ro

Dorin Florea, primarul din Targu Mures, a fost invitat sa dea cu subsemnatul la sediul din localitate al Directiei Nationale Anticoruptie.

sursa foto: radiomures.ro

UPDATE: Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au anuntat ca au inceput urmarirea penala pe numele lui Dorin Florea, primarul din Targu Mures. Acesta este acuzat de abuz in serviciu, respectiv ca in perioada 2013-2014 a asigurat in mod ilegal un buget de un milion de euro clubului de fotbal ASA Targu Mures. Imola Kiss, directorul economic al primariei, a ajuns de asemenea pe mana procurorilor DNA, existand o acuzatie identica, de abuz in serviciu. Mai multi consilieri locali, dar si juristul si secretara primariei sunt acuzati de complicitate la abuz in serviciu.

 

Conform radiomures.ro, Florea este audiat intr-un dosar in care procurorii ancheteaza modul in care edilul a finantat mai multe cluburi sportive din Targu Mures cu bani de la bugetul local.

Audierea lui Florea intervine in conditiile in care, saptamana trecuta, mai multi consilieri locali si membri ai Consililiilor de Administratie ale unor cluburi sportive din municipiul Targu-Mures, care primesc finantare de la bugetul local, au fost, de asemenea, audiati de procurorii anticoruptie.

Dorin Florea (59 de ani) este primar al municipiului Targu Mures din 2000 si fost medic la Clinica de chirurgie cardiovasculara din Targu Mures.

Practic, dorinta sa de a repune orasul Targu Mures pe harta fotbalului romanesc a facut ca echipa locala, ASA Targu Mures, sa ajunga pana pe locul 2 in Liga I.

author avatar
Cristi Ionita
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger