AcasăNewsPrimarul suspendat al Pitestiului, mari probleme in inchisoare

Primarul suspendat al Pitestiului, mari probleme in inchisoare

Tudor Pendiuc, primarul suspendat al Pitestiului, trece prin momente extrem de dificile dupa gratii.

Arestat preventiv in urma cu aproximativ sase luni, intr-un dosar in care este acuzat de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de comiterea mai multor infractiuni, Tudor Pendiuc, primarul suspendat al Pitestiului, are mari probleme la Penitenciarul Rahova.

Pendiuc face constant atacuri de panica si este transportat cel putin o data pe saptamana la Spitalul Fundeni, pentru a primi tratament de specialitate.

De altfel, avocatul lui Pendiuc sustine ca primarul suspendat al Pitestiului i s-a plans in mai multe randuri ca va claca dupa gratii. Reprezentantul lui Pendiuc se teme ca acesta sa nu faca vreun gest necugetat.

Pendiuc a incercat in mai multe randuri sa scapa de arest, solicitand o masura mai blanda, respectiv arest la domiciliu sau eliberare sub control judiciar, insa toate incercarile au fost sortite esecului.

Avocatul lui Pendiuc i-a recomandat acestuia sa renunte la functia pe care inca o detine in fruntea conducerii administratiei publice. Reprezentantul edilului considera ca acesta va fi mult mai relaxat, daca va renunta oficial la sefia primariei, dar spune si ca este foarte posibil sa fie lasat in pace.

author avatar
Cristi Ionita
474 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger