AcasăNewsPrins in flagrant, in Capitala: A incercat sa insele o femeie prin...

Prins in flagrant, in Capitala: A incercat sa insele o femeie prin metoda „Accidentul”, cerandu-i 3.000 de euro!

Abia ce a iesit din inchisoare, ca a ajuns din nou pe mana oamenilor legii! Un tanar in varsta de 27 de ani, din Bucuresti, a fost retinut de politisti, in urma unui flagrant, fiind acuzat de inselaciune.

Mare atentie cu cine vorbiti la telefon, in cazul in care va sunt anuntate „accidente” in care diversi necunoscuti pretind ca ar fi fost implicate persoane apropiate, pentru a nu cadea in plasa raufacatorilor! Metoda „Accidentul” a facut numeroase victime, mai multe persoane plangandu-se de faptul ca au fost contactate de indivizi certati cu legea, care le cereau sume de bani.

De aceasta data, insa, persoana care a fost apelata a cerut ajutorul politiei. Cea care a reclamat faptul ca barbatul i-ar fi cerut, prin telefon, suma de 3.000 de euro, pentru un presupus accident in care ar fi fost implicat fiul acesteia, este o femeie in varsta de 80 de ani, domiciliata in sectorul 4 al Capitalei. Odata sesizati, oamenii legii au demarat cercetarile si „au procedat la supravegherea domiciliului partii vatamate si, (joi-n.r) in jurul orei 14:00, au observat un tanar ce a preluat de la victima un plic in care se afla suma de 600 de lei, dupa care ar fi intentionat sa paraseasca imobilul, moment in care a fost imobilizat si condus la sediul sectiei 14 Politie”, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Suspectul de inselaciune a fost retinut. Cercetarile in cauza continua.

215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger