AcasăNewsProcurorii au pus sechestru pe casele lui Dumitru Dragomir

Procurorii au pus sechestru pe casele lui Dumitru Dragomir

Acuzat de delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani in dosarul „Drepturilor TV”, Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a intrat din nou, miercuri, pe mana procurorilor.

Deci magistratii au decis ca Dumitru Dragomir poate fi cercetat in libertate, procurorii au decis, miercuri, sa puna sechestru pe trei dintre casele fostului sef al LPF. Concret este vorba de doua vile din Bucuresti si un apartament din Mamaia.

Masura este una preventiva, procurorii urmarind sa recupereze o mare parte din prejudiciu, in cazul in care se va stabili, definitiv, ca Dumitru Dragomir a comis infractiunile respective.

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal nu a parut deranjat de masura luata de procurori, acesta afirmand ca proprietatile i-au mai fost puse sub sechestru de 40 de ori si el a castigat de fiecare data.

Procurorii sustin ca exista suficiente probe care sa arate ca Dumitru Dragomir a incasat 3 milioane de euro, drept comision, din vanzarea drepturilor TV pentru meciurile din Liga I. Totusi, judecatorii au decis sa-l cerceteze in stare de libertate pe motiv ca fostul sef al LPF este pensionar, casatorit si nu are antecedente penale.

author avatar
Cristi Ionita
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger