AcasăNewsProcurorii DIICOT anunta retinerea a trei pedofili straini

Procurorii DIICOT anunta retinerea a trei pedofili straini

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Bucuresti anunta retinerea a trei cetateni straini acuzati de pedofilie.

Nemtii Matthias Mundin si Daniel Otto si elvetianul Simon Reto Wenk sunt acuzati, in mod oficial, de trafic de minori, act sexual cu un minor in forma continuata, pornografie infantila in forma continuata, trafic de droguri si punerea la dispozitie a unei locuinte in vederea consumului de droguri.

Conform procurorilor DIICOT, „in cauza exista suspiciunea rezonabila ca, in perioada 2013 – 2015, inculpatii au racolat, din zona Garii de Nord din Bucuresti, minori, institutionalizati intr-un centru de plasament, cu varste cuprinse intre 11-16 ani. In schimbul unor sume de bani, inculpatii au intretinut relatii sexuale cu acestia, activitatile fiind uneori fotografiate sau filmate si apoi stocate in sisteme informatice si transmise prin intermediul internetului”.

De asemenea, oamenii legii sustin ca „inculpatii au introdus in tara mai multe cantitati de droguri de risc pe care le-au oferit spre consum minorilor, in diferite locuinte din Bucuresti, pe care anterior le inchiriasera in vederea consumului ilicit de droguri”.

author avatar
Cristi Ionita
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger