AcasăNewsProcurorul Crisu, 2.000 de euro si un telefon pentru restituirea unui Mercedes

Procurorul Crisu, 2.000 de euro si un telefon pentru restituirea unui Mercedes

Procurorul Stefan Crisu ar putea fi arestat

Procurorul Stefan Crisu, retinut de DNA in urma unui flagrant, este acuzat de trafic de influenta dupa ce a pretins bani si un telefon mobil in schimbul promisiunii de a interveni pe langa procurorii DIICOT pentru restituirea unui Mercedes.

Procurorul Stefan Crisu ar putea fi arestat

Flagrantul in urma caruia Stefan Crisu a fost prins luat mita nu a fost lipsit de peripetii, insa anchetatorii DNA au fost pe faza. Surse judiciare sustin ca procurorul Crisu ar fi incercat sa fuga duminica dupa ce a primit banii.

Blocat in trafic

Stefan Crisu  s-a intalnit cu denuntatorul la o cafenea vizavi de Opera, a luat banii si la vederea procurorilor DNA  a vrut sa fuga cu masina personala, insa a fost blocat in trafic si dus la audieri. Potrivit DNA, In cursul anului 2013, Stefan Crisu a pretins, in mod direct, suma de 3.000 de euro de la o persoana (denuntatoare in prezenta cauza),  in schimbul promisiunii de a interveni pe langa procurorii DIICOT ce aveau in instrumentare un dosar penal in care fusesera dispuse masuri de ridicare, in cursul derularii unei perchezitii domiciliare, asupra unui bun (autoturism marca Mercedes Tip CLS 350). In schimbul acestor bani, procurorul Crisu a promis ca va face demersuri pentru restituirea autoturismului. La momentul flagrantului, magistratul primise 2.000 de euro si un telefon mobil Samsung Galaxy model S6 — Edge (in valoare de aproximativ 1.000 de euro). Stefan Crisu va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

 

author avatar
Andrei Coman
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger