AcasăNewsProfesor din Capitala, suspectat ca poza eleve in baia scolii

Profesor din Capitala, suspectat ca poza eleve in baia scolii

O situatie alarmanta pentru parintii ai caror copii invata la o scoala din Bucuresti a ajuns la urechile autoritatilor si al opiniei publice deopotriva.

Asupra unui cadru didactic de la o scoala din Capitala planeaza suspiciuni cat se poate de grave, motiv pentru care atat oamenii legii, cat si reprezentantii Inspectoratului Scolar din Bucuresti au declansat verificari, in vederea stabilirii veridicitarii acestor acuzatii.

Totul s-a aflat in urma sesizarilor facute la politie de catre parintii unor eleve de clasa a doua, drept urmare minore, care au acuzat faptul ca, in urma cu doar cateva zile, profesorul de sport al copilelor le-ar fi fotografiat cu mobilul, dupa ce ar fi intrat in toaleta scolii unde se aflau fetitele.

Incidentul al carui presupus protagonist ar fi un profesor de sport de la scoala 164 din sectorul 6 al Capitalei este anchetat la acest moment. Dupa cum era de asteptat, cadrul didactic neaga aceste acuzatii. Intre timp, in locul sau la ore, la clasa respectiva, a intrat un alt cadru didactic, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Momentan nu se stie cum anume comenteaza profesorul acuzatiile, si nici de ce ar fi avut in gand sa faca aceste poze unor copile.

731 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger