AcasăNewsProgramul Postei Romane de Sarbatori: Cum lucreaza institutia de Craciun si Anul...

Programul Postei Romane de Sarbatori: Cum lucreaza institutia de Craciun si Anul Nou!

In cazul in care aveti de trimis felicitari, colete ori sa va ridicati pensia, prin intermediul Postei Romane, si va intrebati ce program de lucru are institutia, in perioada Sarbatorilor, aflati raspunsul in cele ce urmeaza!

Asadar, de Sarbatori, mai exact la sfarsit de an si in primele zile ale lui 2015, Posta Romana va functiona dupa urmatorul program: in prima si a doua zi de Craciun, precum si pe 1 si 2 ianuarie, adica in prima zi a noului an, dar si in cea de-a doua zi a lui 2015, unitatile Postei Romane, atat din orase, cat si din mediu rural, vor fi inchise.

In ajun de Craciun, insa, subunitatile postale vor avea program cu publicul intre orele 8-16, in timp ce in mediul rural vor fi deschise ca in orice alta zi de lucru. Pe 27 decembrie, acestea vor functiona dupa un program normal de lucru corespunzator unei zile de sambata, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Totodata, in ultima zi a anului, mai exact pe 31 decembrie, subunitatile Postei vor fi deschise pentru public in intervalul orar 8-14, in timp ce in mediul rural isi vor respecta programul normal de lucru. Pe 3 ianuarie, subunitatile Postei Romane vor avea un program de lucru specific unei zile de sambata.

sursa foto: incomod-media.ro

1.798 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger