Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]enational.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » PSD asteapta sa transfere pedelisti gata votati!

PSD asteapta sa transfere pedelisti gata votati!

Autor:

PSD lasa PNL-ul sa se umple de transfugi, cu gandul la primarii care pot fi culesi, gata ”copti”, dupa locale.

 

parlamentari copy 300x200 PSD asteapta sa transfere pedelisti gata votati!

Cand vine vorba despre coruperea parlamentarilor Puterii, PSD ii baga la inaintare pe liberali, nu cumva sa ramana ei cu ”ciurucurile” pe cap

In timp ce liberalii ii banuie ingalbeniti de invidie, pesedistii stau foarte linistiti, ba chiar ii indeamna pe amatorii de turism politic care bat la poarta lor sa mearga la PNL: ”E mai bine, asculta ce-ti zic eu”. Ceea ce inseamna si ca pericolul dospirii PNL-ului in covata USL-ului nu-i preocupa neam pe social-democrati.

De fapt, pesedistii lui Victor Ponta sunt incantati ca migratorii pedelisti ii prefera pe liberali. Nu de alta, dar multora nu le plac si nici nu au nevoie de incaierari interne suplimentare, cum sigur izbucnesc intre noii veniti si vechii membri de partid. ”Daca eu ma duc acum la primarii mei si le spun ca trebuie sa lase locul de candidat unuia proaspat venit, ca asa s-a negociat, sunt terminat. Si asa este peste tot. Prosti sa fim sa ne-o facem noi singuri. Mai primim si noi, dar asa, foarte putini si pe alese”, recunosc cinstit unii social-democratii. Iar exemplul dat ieri de Viorel Matei, consilierul judetean din Timis care a trecut de la PSD la PNL suparat fiind de numirea unui nou venit din PDL pe post de coordonator al campaniei locale, demonstreaza ca asa stau lucrurile. Buni cunoscatori ale naravurilor dambovitene, pesedistii stiu pe de alta parte si cum sa profite de pe urma traseismului politic, lasand liberalilor indopati cu transfugi doar belele. Reteta e simpla: ”Ii lasam sa candideze la PNL si sa se certe cu noii lor colegi, iar dupa aceea culegem noi cati primari deja alesi putem”.

NU RATA SA CITESTI!

Spune-ti parerea