AcasăNewsPusti de 14 ani, fan Besiktas, in greva foamei dupa ce starul...

Pusti de 14 ani, fan Besiktas, in greva foamei dupa ce starul Gomez a anuntat ca nu mai revine in Turcia din cauza situatiei politice

Adolescentul il roaga pe jucatorul neamt sa se intoarca la Istanbul

Toata aceasta dramoleta vine la cateva zile dupa ce internationalul geeman de 31 de ani a anuntat, oficial, ca nu se mai intoarce la Istanbul. Decizia fotbalistului a survenit ca urmare a instabilitatii politice din Turcia, situatia alterata serios de puciul esuat de la mijlocul lunii iulie, cand armata a vrut sa rastoarne regimul Erdogan.

Cu cele 26 de goluri, Gomez e cel mai bun marcator strain din istoria lui Besiktas

Fanul „Vulturului”, un pusti de numai 14 ani, a intrat in greva foamei pana cand Mario Gomez nu revine asupra deciziei.  Intr-un mesaj video, postat pe Internet, cu subtitrare in limba germana, adolescentul il roaga pe atacant sa nu abandoneze echipa lui de suflet. Stand pe podea, avand in spate un o hartie pe care scrie in engleza „Greva foamei – Ziua 2”, iar in maini o alta foaie, cu mesajul „Eu sunt in greva foamei pana cand Mario Gomez revine la Besiktas”, adolescentul tine si un discurs menit sa-l impresioneze pe internationalul german: „Am cateva cuvinte pentru Mario Gomez.

Adolescentul il roaga pe jucatorul neamt sa se intoarca la Istanbul

Ai spus ca in Turcia sunt acte de terorism si ca s-a dat o lovitura de stat. Dar, terorism nu exista cumva si in Munchen, Dortmund, Bruxelles sau la Paris?! Acestea sunt probleme care au cuprins intreaga lume, nu numai Turcia. Toata lumea face greseli, dar important este sa invatam din greseli si sa le corectam. Vino inapoi, Mario, si fii golgeterul nostru!”, spune pustiul, cu lacrimi in ochi. „SuperMario” asa cum este poreclit fotbalistul din Riedlingen, a sosit la gruparea Besiktas in  vara lui 2015, imprumutat fiind de AC Fiorentina. Acum, clubul de pe „İnönü” si-ar fi dorit prelungirea imprumutului, ba chiar ar fi dorit sa-l transfere definitiv pe neamt, cu atat mai mult cu cat Gomez a marcat in sezonul trecut nu mai putin de 26 de goluri.

Gomez si-a anuntat fanii inca de pe 20 iulie ca renunta la Besiktas

Insa, rebeliunea armata din noaptea de 15 spre 16 iulie, dar si razbunarea „sultanului” Recep Erdogan care a urmat, cu arestarea a peste 60.000 de militari, politisti, judecatori, profesori si functionari publici, l-au convins pe internationalul german sa anunte, la scurt timp dupa incheierea Europeanului din Franta, ca nu se mai intoarce la Istanbul. Nu doar pustiul din imagine este disperat si capabil sa recurga la gesturi extreme din acest motiv. Si presedintele lui Besiktas vrea sa-si induplece superstarul sa renunte la ideea abandonului. Doar ca efortul lui Fikret Orman pare la randul lui zadarnic:  „Am vorbit cu Mario. Mi-a spus despre temerile sale privind situatia din tara, de actele de terorism tot mai dese. Se temea de astfel de asemenea evenimente pana sa se intample ce s-a intamplat la Nisa, apoi la Munchen. Din pacate, nu cred ca il mai putem intoarce”, a spus Fikret.

 

author avatar
National
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger