AcasăNewsPutin si-a serbat ziua de nastere pe gheata

Putin si-a serbat ziua de nastere pe gheata

Mare amator de hochei, Putin nu lasa patinele nici la 63 de ani

Presedintele Federatiei Ruse a implinit, ieri, 63 de ani, fiind felicitat de numerosi lideri straini, a informat purtatorul de cuvant al Kremlinului. Putin a fost invitat sa ia parte la o partida de hochei, organizata special cu aceasta ocazie de catre starurile acestui sport din Rusia.

Mare amator de hochei, Putin nu lasa patinele nici la 63 de ani

In acest an, presedintele rus, care are un program foarte incarcat, isi va serba ziua de nastere la Soci, unde se afla in vizita oficiala, a informat , ieri, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, noteaza Sputnik. Dar, a adaugat el, aceasta nu inseamna ca nu va avea parte de surprize, mai multe persoane publice din Rusia, intre care cantareti, sportivi si politicieni au pregatit cadouri pentru presedinte. Una din marile surprize care l-a asteptat pe Vladimir Putin a fost o partida de hochei cu starurile acestui sport, intre care faimosul Viaceslav Fetissov. Dar si o melodie din partea rapperulul rus Timati, dedicata special pentru Putin si avand titlul ”Cel mai bun prieten”.

Un iPhone din titan si aur cu efigia tarului de la Kremlin

Cu ocazia aniversarii lui Putin, compania ruso-italiana Caviar a produs un iPhone placat cu efigia presedintelui Federatiei Ruse. Modelul ”Ti Gold Supremo Putin Anniversario Edizione 63” este din titan si aur si are gravat portretul presedintelui rus, realizat din aur, si o mica placheta cu versurile imnului national al Federatiei Ruse. 63 de exemplare au fost  puse in vanzare in Rusia,  la un pret de 199.000 de ruble, aproximativ 2.842 euro.

author avatar
Tudor Borcea
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger