AcasăNewsRadu Cristescu acuza: „Criminalul se intoarce intotdeauna la locul faptei“

Radu Cristescu acuza: „Criminalul se intoarce intotdeauna la locul faptei“

Cine este Radu Cristescu?

Radu Cristescu

Sunt de profesie inginer, vicepresedinte PMP si candidat la functia de primar al Sectorului 2. Sunt un om politic transant, incomod si care spune lucrurilor pe nume. Imi permit sa fac asta pentru ca NU fur si NU am furat cu cei care au mintit si umilit romanii!

De ce candidati?

Pentru ca nu pot sa stau deoparte si sa privesc cum Sectorul 2 poate intra pe mana unui primar mafiot si incompetent bransat la robinetul scurgerii banilor publici in buzunarele baronilor locali.

Iar pentru ca sunt un politician atipic, inainte de a intra in amanuntele programului meu electoral, trebuie sa va arat cine vrea sa puna mana pe acest sector.

Din partea mafiei PSD-UNPR: Mihai Mugurel Toader, un candidat pe care nu il cunoaste nimeni si care nu s-a remarcat prin nimic, atat in politica, cat si in administratie. Sau, pardon, poate faptul ca este fratele Rodicai Nassar, presedintele PSD Sector 2, este o realizare si merita sa candideze doar pentru atat.

Cu siguranta acest 0 barat, complice in calitatea sa de viceprimar sau consilier local la toate faradelegile comise in Sectorul 2, este candidatul perfect pentru a tine inchis fisetul cu afaceri necurate si furturi din ultimii 16 ani. Consecinta alegerii lui Toader in functia de primar va fi orientarea bugetului Sectorului 2 spre firmele prietene.

Este in zadar sa incerc sa detaliez pentru ca acest personaj este complet insipid, iar scorul sau din sondaje este umflat de PSD, partid care se zbate sa-si mentina pozitia fara sa tina cont ca locuitorii sectorului 2 s-au saturat de hoti, de mincinosi si de incapabili.

In oglinda, il avem pe Dan Cristian Popescu, zis deputatul Fratii Popescu, candidatul unuia dintre cele mai mafiotizate partide – PNL. Daca despre un nimic ca Toader nu am avut prea multe de spus, situatia se schimba in cazul candidatului galben.

Acest ins este fratele „celebrului” Mihai Popescu, zis Misu Pricopsitu, alias Lulu Balulu, fostul consilier a lui Ludovic Orban la Ministerul Transporturilor si omul care a vandut Hotelul Bucuresti pentru un comision cu multe zerouri. Lulu Balulu este celebru mai ceva ca Lolec si Bolec, de unde cred ca s-a inspirat cand s-a autoporeclit, de pe vremea cand pe holurile Ministerului Transporturilor, dupa o conferinta de presa, s-a impiedit si a cazut cu un carton mare din care s-au revarsat teancuri de dolari.

Dar sa revin la radacina raului…

Mihai Popescu a intrat in politica in ’90 si s-a aciuat in PNTCD, unde a primit, pe linie de partid, fraiele Societatii Bucuresti Turism (SBT) SA, care avea in gestionare si Hotelul Bucuresti (actualul Radisson).  Nu pot sa nu amintesc de plangerea penala prin care fostul lider al angajatilor de la acea ora, Cornel Nicolae, il acuza pe Popescu de abuz in serviciu, trafic de influenta si prejudicii aduse SBT SA.  Mai mult, cand s-a pus problema modernizarii Hotelului, Lulu Balulu a plecat in Miami cu toti banii.

In 2000, Misu a finalizat furtul inceput cu succes. A tras sforile la licitatia in urma careia s-a vandut Hotelul Bucuresti pentru ca acesta sa fie castigat de un afacerist maghiar, apropiat al fostului premier Calin Popescu Tariceanu, facandu-si culoar spre PNL. Astfel Pricopsitu s-a pricopsit cu doua case la Miami, fiecare de 600.000 de dolari si un avion tip „Cessna 172” de 300.000 de dolari. Misu a fost membru in Consiliului de Administratie la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale si partener de afaceri dubioase cu „Regele Asfaltului”, Costel Casuneanu, pe care l-a ajutat sa castige numeroase licitatii si care i-a botezat copilul.

A urmat pentru fratele Popescu afacerea „tulumbelor” de pe Otopeni, cand Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti ar fi incredintat un contract unei firme aflate in aria de interese a lui Pricopsitu si a generalului Aurel Udor, fost sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti.

Dat afara din PNL, Pricopsitu si-a vazut in continuare de afaceri mafiote si nu are de gand sa se opreasca acum. Prin urmare a facut tot posibilul sa il nominalizeze, probabil cu ajutorul banilor, pe fratele cel balbait, Dan Cristian Popescu la Primaria Sectorului 2.

Candidatul Dan Cristian Popescu isi ascunde CV-ul pentru simplul fapt ca lumea sa nu afle ca a fost angajat al Primariei Sectorului 2, unde in timpul concediului sefei sale, Adriana Bagdasar, a semnat in fals 80 de autorizatii pentru panouri publicitare. Dan Cristian Popescu a scapat de o plangere penala rugandu-se in genunchi la Bagdasar si Neculai Ontanu, dar a fost fortat sa plece din Primarie. S-a angajat imediat la firma privata pentru care a semnat autorizatiile in fals.

Inca un lucru pe care vrea sa il ascunda deputatul Fratii Popescu, candidat la Primaria Sectorului 2, este ca a fost si angajat al Primariei Generale, de unde a dat de la sine putere apartamente din fondul locativ celorlalti doi frati: Popescu Alexandru si Popescu Armin. La fel ca fratele Lulu Balulu, nici balbaitul nu sta rau la capitolul avere: 2 apartamente la Miami si bani cu nemiluita. In declaratia de avere a uitat sa treaca banii de la Lugano Elvetia scosi cu masina printr-un punct de trecere a frontierei din partea de Vest a tarii.

Si cum criminalul se intoarce intotdeauna la locul faptei, asa si Dan Cristian Popescu vrea sa se intoarca stapan pe banii publici ai Sectorului 2. Concluzia este una singura: acesti 2 ciocli ai jafului vor sa-si asigure in continuare viata luxoasa.

Avocatul Daniel Lenghea

Iar pentru asta, candidatul PNL este in stare de orice! Un prim exemplu: deputatul Fratii Popescu a incercat, prin ordin de partid, sa-mi blocheze pagina de facebook astfel incat sa nu continui sa dezvalui afacerile necurate ale familiei. Trolii PNL-ului au fost indemnati sa fiu eliminat din mediul online: „Rog 50 de report si block! Multumesc!”

Care este MIZA? Un MEGA TUN imobiliar al fratilor Popescu: vanzarea Garii de Est, cunoscuta ca Gara Obor – monument istoric, mafiei imobiliare reprezentate si supervizate de avocatul lor, Daniel Lenghea – supranumit „strangulatorul din Miami” dupa ce a fost acuzat de sotia sa in 2014 ca ar fi incercat sa o stranga de gat cu halatul de baie.

Acest plan a fost dejucat si de Radu Berceanu, deoarece escrocheria consilierilor Fratii Popescu (un frate consilierul lui Oprescu, celalalt frate consilierul lui Orban) era pusa la cale cu ani in urma.

Interesant este, ca dupa ce am preluat si explicat in emisiunea lui Victor Ciutacu postarea in care Dan Cristian Popescu se lauda cu demolarea Garii de Est, ca fiind principalul lui proiect electoral, candidatul PNL a sters informatia de pe pagina lui de candidat.

Capabil de orice marsavie, deputatul Fratii Popescu a antamat deja tot Sectorul 2: firme de paza prietene, firme de constructii de casa, salubrizarea, dar si toate posturile din Primarie.

Ma intreb ce post va avea denuntatoarea de serviciu, Alina Petre Magureanu, fosta nora a lui Virgil Magureanu si actuala amanta a deputatului Fratii Popescu. Aceasta „doamna” a facut turul televiziunilor in campanie pentru a promova imaginea iubitului si a acoperi increngaturile dubioase dintre ea, Dan Cristian Popescu si clanul mafiot de la Miami.

Pentru aceasta amanta, candidatul PNL si-a aruncat in strada sotia si copilul, chiar in ajunul Craciunului. Acest eveniment ingrozitor a fost prezentat in presa la momentul respectiv, ca mai apoi stirile sa dispara…

Ce fel de suflet trebuie sa ai ca sa-ti alungi sotia si copilul si sa nu te intereseze soarta lor multe luni? Si sa iti aduci aminte de ei doar in campanie?

Dupa colt se afla senatorul Dumitru Pelican care, fara voia lui, a fost aruncat in aceasta lupta de Danut Pop, presedintele PER, intr-un blat mizerabil cu PNL-ul, in scopul de a rupe din voturile stangii inerte si de a facilita succesul deputatului mafiot Fratii Popescu.

Ce le propuneti alegatorilor? Care este programul Dvs. politic?

In primul rand, cred ca locuitorii Sectorului 2 trebuie sa aiba un rol activ in solutionarea problemelor . Mi se pare fariseic sa ma prezint in fata alegatorilor cu mesaje de genul „pe strada Doamna Ghica sunt 6 gropi pe care le voi acoperi cu asfalt”, „in Baicului, voi anvelopa blocurile de pe partea dreapta”. Cunosc foarte bine problemele, dar consider ca DOAR impreuna cu cetatenii voi gasi cele mai bune rezolvari. Usa mea va fi deschisa pentru fiecare dintre ei!

In acelasi timp, niciun primar nu a amintit vreodata de Constitutia Romaniei, iar eu CRED ca aceasta trebuie sa stea la baza tuturor programelor politice.

Linia majora a mandatului meu va fi sustinerea drepturilor si libertatilor cetatenilor.

Proiectele mele majore sunt in acord cu Constitutia si vizeaza cele mai importante domenii: educatie, sanatate si mediu.

Dintre cele mai notabile solutii: suplimentarea numarului de crese si gradinite, reducerea abandonului scolar, atragerea cadrelor medicale, construirea unui Spital de Geriatrie complementat de un azil pentru persoanele varstnice, sprijinirea serviciilor de asistenta medicala si paliativa la domiciliu, accesarea de fonduri europene pentru construirea unui strand, implementarea strategiei de salubrizare si intretinerea curateniei, construirea de locuinte sociale pentru tineri, anveloparea cladirilor, fluidizarea traficului, realizarea de parcari si transparenta totala a actului administrativ si in cheltuirea banului public.

Cum ati dialogat cu cetatenii in actiunile de campanie?

I-am simtit foarte aproape de mine si de candidatii la Consiliul Local – o echipa de oameni tineri si valorosi, dar si extrem de dezamagiti de furtul neintrerupt din ultimii ani. Foarte multi m-au incurajat si mi-au urat sa nu ma schimb, sa fiu acelasi Radu Cristescu, transant si care spune lucrurilor pe nume, care nu renunta indiferent cat de murdara este lupta! Am trait momente incarcate de emotie in mijlocul alegatorilor, care mi-au dat incredere ca sunt pe drumul cel bun! Cetatenii sunt partenerii mei, egalii mei si motivul pentru care candidez!

Ce le transmiteti celorlalti candidati inscrisi in cursa pentru functia de primar al Sectorului 2?

Nu am crezut ca o lupta electorala poate cobori atat de jos incat sa fiu santajat, amenintat cu inscenari, falsuri de cea mai joasa speta, stiri si filmulete prefabricate.

Nu ma mai mira nimic!

In lumea plina de droguri si prostitutie a fratilor Popescu cu siguranta asa se procedeaza! Probabil ca daca Directia de Crima Organizata ar fi interesata, ar afla ca pe lista de clienti ai dealerul „Zapada” se afla fratele si o celebra denuntatoare blonda.

Oare cat de mare sa fie disperarea si care este scopul ca sa recurgi la asemenea practici josnice?!

Oare pentru acesti mafioti nu exista lege?

Desi nu sunt adeptul denunturilor, in urma participarii la o emisiune televizata, impreuna cu primarul interimar Mihai Mugurel Toader, am depus un denunt impotriva lui Dan Cristian Popescu pentru infractiuni de coruptie comise de acesta in perioada 2002-2004, cand era angajat al primariei Sectorului 2. Am cerut ca proba inregistrarea emisiunii de vineri, 27 mai, de la B1 TV si citarea ca martor a actualului primar interimar Toader care, daca nu va proceda la fel ca mine, este pasibil de tainuire sau – mai grav, complicitate la aceste infractiuni. Toader a confirmat in direct ca Dan Cristian Popescu a semnat in fals peste 80 de autorizatii.

Mihai Mugurel Toader nu poate fi nici obiectiv, nici corect, nici impartial. Toata lumea stie ca este continuatorul aceleeasi mafii PSD-iste care a sufocat Sectorul 2.

STIU ca EI SE TEM si de asta nu se vor abtine de la nimic, dar sunt pregatit sa ii infrunt pana la capat!

Este timpul oamenilor noi si corecti in politica! Al celor care nu au furat, nu au mintit si nu au umilit!

Ce mesaj aveti pentru alegatori!

Fac un apel catre romanii de buna credinta, platitori de taxe si impozite la bugetul local al Sectorului 2 sa dea dovada de simt civic, de unitate, sa iasa pe 5 iunie la vot deoarece se vorbeste prin sector ca atat Popescu, cat si Toader au batut palma cu clanurile interlope.

Rog romanii sa ma voteze, pe mine, Radu Cristescu si Partidul Miscarea Populara si sa nu permita acestor clanuri interlope sa le hotarasca soarta pentru urmatorii patru ani!

Votati-ma pentru ca trebuie sa stopam jaful, minciunile si umilintele! Eu pot!

author avatar
National
3.326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger