AcasăNewsRadu Mazare, la ICCJ: Vinerea Mare este ziua victoriei impotriva pacatului si...

Radu Mazare, la ICCJ: Vinerea Mare este ziua victoriei impotriva pacatului si a Satanei

Radu Mazare a ajuns in vinerea mare in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Magistratii decid astazi daca edilul isi va petrece Pastele dupa gratii, in dosarul in care Mazare este acuzat de luare de mita.

In acelasi dosar este cercetat si fratele primarului, Alexandru Mazare, pentru complicitate la luare de mita. ICCJ judeca astazi contestatia Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) impotriva deciziei instantei de lasare in libertate a primarului Constantei, Radu Mazare, cercetat penal pentru luare de mita si fals in declaratii.

„Vinerea Mare este ziua victoriei impotriva pacatului si a Satanei. Speranta mea este indreptata. Ca sa fii judecat ca ai construit case pentru saraci si la pretul cel mai mic din cate s-a construit vreodata in tara romaneasca, in Vinerea Mare, cred ca spune totul”, a declarat Radu Mazare vineri dimineata la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, potrivit Romania TV.

Pe 9 aprilie, ICCJ a respins propunerea DNA de arestare preventiva a lui Radu Mazare pe motiv ca procurorii nu au adus probe care sa demonstreze ca primarul municipiului Constanta ar fi primit mita de la omul de afaceri Morgenstern Avraham in schimbul facilitarii castigarii unui contract privind construirea de locuinte sociale. DNA a facut contestatie, iar aceasta se judeca vineri la ICCJ.

author avatar
Andra Nesu
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger