AcasăNewsRadu Mazare: Nicusor Constantinescu, operat de urgenta

Radu Mazare: Nicusor Constantinescu, operat de urgenta

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost operat din nou intr-un spital din New York. sustine primarul Radu Mazare.

Nicusor Constantinescu a solicitat Tribunalului Bucuresti sa ii prelungeasca sederea in SUA pentru tratament pana la 1 octombrie

Prezent la IPJ Constanta, unde trebuie sa se prezinta saptamanal, ca o conditie a controlului judiciar, Radu Mazare a declarat ca starea lui Nicusor Constantinescu nu este prea buna.

Doua zile pe morfina

“Ma tot intrebati cand se intoarce, pe mine ma intereseaza cum se simte. Am vorbit cu el acum doua zile. A fost operat din nou, este la New York. A fost internat doua zile, i-au facut morfina si i-au mai facut o gaura in burta. Nu stiu ce sa va zic, e amestecat, pentru ca a facut iar o punga de puroi de 600 de miligrame. Nu e stabila situatia lui”, a spus Radu Mazare. El a precizat ca din cauza acestor probleme vindecarea nu decurge asa cum ar trebui, iar Nicusor Constantinescu nu poate incepe radioterapia. “Vindecarea nu a mers asa cum ar fi trebuit sa mearga si pana cand nu termina toate probleme astea nu poate sa inceapa radioterapia. Vorbeam cu el, nu e usor, numai in sufletul lui sa nu fii. Internat la New York intr-un spital, singur, ca nu avea nimeni voie sa stea acolo la urgenta, i-au facut doua zile morfina. Daca i-au facut morfina, va dati seama in ce stare e”, a spus primarul Constantei.

 

author avatar
National
564 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger