AcasăNewsRadu Mazare si-a dat demisia de la Primaria Constanta

Radu Mazare si-a dat demisia de la Primaria Constanta

Acuzat de comiterea mai multor infractiuni si aflat in arest preventiv de aproximativ o luna si jumatate, Radu Mazare a decis sa-si dea demisia din functia de primar al Constantei.

Demisia lui Radu Mazare a fost depusa la Secretariatul General al Primariei Constanta si vine dupa ce, la inceputul lunii aprilie, prefectul Constantin Ion a parafat ordinul de suspendare din functie a lui Radu Mazare.

Mazare a vrut sa le multumeasca celor care l-au votat ca primar in ultimii 15 ani si spune ca „Constanta si constantenii mei au fost sufletul si datoria mea in tot acest timp”.

Mazare se lauda ca „toata priceperea si energia mea mi-am dedicat-o comunitatii”, dar spune si ca „dorinta mea de a face bine orasului si locuitorilor sai nu justifica nedreptatile, stresul si chinul la care sunt supus”.

Demisia lui Radu Mazare apare dupa ce magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, vineri, ca fostul edil al Constantei poate fi cercetat penal in stare de arest la domiciliu.

Mazare este acuzat ca a incasat mai multe comisioane de la afaceristi pe care i-a ajutat sa obtina avizele de ridicare a unor constructii de tip mall pe raza judetului Constanta.

author avatar
Cristi Ionita
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger