AcasăNewsRaed Arafat: "S-a demarat o ancheta in cazul femeii care s-a aruncat...

Raed Arafat: „S-a demarat o ancheta in cazul femeii care s-a aruncat de pe bloc”

Raed Arafat a prezentat primul bilant oficial al mortilor

Vineri seara, in centrul Capitalei s-a produs un incident uluitor.

O femeie s-a sinucis, aruncandu-se de pe un bloc situat pe Calea Victoriei. Femeia, cu tulburari psihice, se refugiase pe bloc de circa 35 de ore si amenintase in mai multe randuri ca se va arunca.

Numerosi specialisti au incercat sa o convinga pe femeie sa nu recurga la un gest extrem dar, in cele din urma, femeia s-a aruncat de pe bloc. Modul in care autoritatile s-au ocupat de acest caz a ridicat mari semne de intrebare.

Desi au avut la dispozitie 35 de ore pentru a rezolva, intr-un fel sau altul, cazul, cei in masura nu au reusit sa o impiedice pe femeie sa se sinucida. Cel mai mult s-a vorbit despre imposibilitatea autoritatilor de a desfasura un dispozitiv tip „saltea” pe care sa cada femeia.

Printre cei vizati in mod direct se regaseste si Raed Arafat. Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne sustine ca s-a demarat o ancheta, iar intregul incident va fi analizat de o comisie alcatuita din specialisti ai Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si ai Politiei Romane.

Arafat da asigurari ca vinovatii vor fi trasi la raspundere in conditiile in care „la fata locului au fost multi specialisti si totusi nu s-a putut impiedica sinuciderea femeii”.

author avatar
Cristi Ionita
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger