AcasăNewsRATB anunta: Au fost reintroduse abonamentele de o zi prin SMS!

RATB anunta: Au fost reintroduse abonamentele de o zi prin SMS!

Vesti bune pentru calatorii care considerau utila aceasta optiune: abonamentele de o zi, achitate prin SMS, pot fi folosite din nou, incepand cu ziua de joi.

Bucurestenii, dar si locuitorii altor zone din tara aflati in Capitala, care nu au in drumul lor un chiosc RATB ori se grabesc si nu mai au timp sa opreasca pentru a-si incarca portofelul electronic, pot lua in calcul varianta platii calatoriilor efectuate pentru o zi intreaga, prin intermediul telefonului mobil si a unui simplu mesaj text.

Astfel, din 29 ianaurie incepand, calatorii au din nou la dispozitie abonamentul in cauza, a carui functionare fusese sistata, temporar, la inceputul acestui an. Acesta poate fi activat trimitand mesajul „A” la numarul 7456, varianta fiind disponibila clientilor retelelor de telefonie mobila Orange, Vodafone si Digi Mobil, indiferent daca au cartele pre-pay sau abonamente.

Cu mentiunea ca abonamentul este valabil pentru ziua respectiva, pana ora 24, pe toate liniile urbane ale RATB, insa nu si pe cele express (780, 783), calatorilor li se recomanda sa cumpere, prin SMS, acest abonament de calatorie valabil pentru o zi inainte de a urca in mijlocul de transport al Regiei bucurestene.

author avatar
Cristina Stefan
484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger