AcasăNewsReactia lui Sile Camataru, dupa ce a fost acuzat ca a vrut...

Reactia lui Sile Camataru, dupa ce a fost acuzat ca a vrut sa o omoare pe Elena Udrea

Acuzata de comiterea mai multor infractiuni in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, a fost mutat de cateva zile din Arestul Central al Politiei Capitalei la Penitenciarul Targsor.

De cum a ajuns acolo, au aparut informatii conform carora Elena Udrea ar putea fi victima unui complot. A aparut in mass-media o scrisoare a unui presupus detinut de la Penitenciarul Colibasi care ar fi recunoscut ca i s-au oferit 15.000 de euro pentru a o infecta pe Udrea cu virusul HIV.

S-a spus ca planul ar fi fost pus la cale de Sile Camataru, dar acesta neaga ca i-ar vrea raul fostului ministru al Dezvoltarii.

„Tot ce a aparut este o inventie. Nici nu se pune problema de asa ceva! Aparitia numelui meu in acest scandal nu este decat o razbunare! Nu as putea sa fac niciodata asta! Eu sunt prieten cu Dorin Cocos. Am stat cu el patru luni in camera, la Arestul Central. Deci totul este doar o minciuna! Nu inteleg ce jocuri se fac, dar nu sunt implicat deloc in aceasta poveste sinistra!”, a spus Sile Camataru, conform spynews.ro.

Elena Udrea va incerca din nou, saptamana viitoare, sa scape de arestul preventiv, desi s-a plans ca prin mutarea sa la Penitenciarul Targsor ii este tot mai greu sa tina legatura cu avocatul ei.

author avatar
Cristi Ionita
414 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger