AcasăNewsReactia neasteptata a lui Hillary Clinton, dupa ce a fost atacata cu...

Reactia neasteptata a lui Hillary Clinton, dupa ce a fost atacata cu un pantof in timpul unui discurs! (VIDEO)

Hillary Clinton

Fostul secretar de stat american s-a „bucurat” de o primire deloc protocolara, in Las Vegas. Dar nu din partea oficialilor care au organizat o intrunire, ci din directia unei femei care a gasit ca e cazul sa incerce sa ii arunce lui Hillary Clinton un pantof… in fata.

Hillary Clinton

S-a intamplat in timp ce sotia fostului sef de la Casa Alba sustinea un discurs despre reciclare. In timp ce rostea o fraza, Hillary Clinton s-a ferit brusc, de parca ar fi fost pe terenul de sport, nu la tribuna. Si bine a facut, pentru ca altfel obiectul aruncat din sala, de o femeie suparata dintr-un motiv doar de ea stiut, ar fi lovit-o. Incercand sa arate ca nu e atat de deranjata de gestul violent, pe cat s-ar fi asteptat multi, Hillary Clinton a ales sa faca haz de necaz, detensionand rapid atmosfera. „Ce a fost asta? Un liliac? (…) A aruncat cineva cu ceva in mine? Face parte dintr-un spectacol Cirque du Soleil?!”, a reactionat, pe un ton amuzant, fosta Prima Doamna a SUA.

In secunda doi, pana sa apuce Clinton sa se intrebe ce s-a intamplat si cum de a ajuns sa primeasca un „cadou” nedorit, fortele de securitate au escortat-o pe femeie afara din sala. Inainte sa fie scoasa din incapere, dupa cum se vede din imaginile surprinse de camerele televiziunilor prezente la intrunite, atacatoarea a facut cu mana celor prezenti, vizibil incantata de gestul ei.

[youtube]Da2Nz99xl9Q[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger