AcasăNewsRemus Vulpescu, denuntator sincer si dezinteresat la DNA

Remus Vulpescu, denuntator sincer si dezinteresat la DNA

Remus Vulpescu sustine ca se pune in slujba procurorilor care lupta impotriva coruptiei

Fost sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, Remus Vulpescu, a fost audiat ca martor la DNA, intr-un dosar in care sunt cercetate fapte comise de directorii unor companii nationale in legatura cu niste afaceri imobiliare.

Remus Vulpescu sustine ca se pune in slujba procurorilor care lupta impotriva coruptiei

Vulpescu a refuzat sa precizeze concret in ce dosar a fost chestionat de procurori, declarand doar ca ”am fost invitat in legatura cu o companie nationala si cu niste afaceri imobiliare, cel mai probabil in legatura cu aceasta companie”.

Discurs motivational

“E vorba de banuieli, de interese incorecte, ilegale, de comisioane si de alte avantaje politice. Nu dezvalui despre ce companie de stat e vorba”, i-a expediat Vulpescu pe ziaristi. In plus, acesta i-a urecheat pe functionarii publici din conducerile companiilor de stat, amintindu-le ca DNA nu se joaca: “Dar am un mesaj pentru toti functionarii publici. Opriti toate decizile incorecte. Faceti-va treaba sau retrageti-va pentru ca in cladirea din spatele meu situatia este extrem de serioasa si oamenii sunt extrem de profesionisti”. Odata intrat in rolul lupului moralist, Vulpescu a continuat discursul motivational in fata presei, dandu-se exemplu. “Dintre toti functionarii publici, eu sunt singurul care in mod dezinteresat a facut un denunt si a expus o retea de coruptie, de dare si luare de mita, care vehicula milioane de euro. Nu am nici un fel de frica si aceasta ar trebui sa fie atitudinea sincera a tuturor functionarilor”, a tinut sa precizeze fostul sef al OPSPI.

author avatar
Andrei Coman
385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger