AcasăNewsReprezentantii LOOK TV lamuresc situatia drepturilor TV pentru Liga I

Reprezentantii LOOK TV lamuresc situatia drepturilor TV pentru Liga I

Acuzati ca trec prin dificultati de ordin financiar si nu vor putea respecta conditiile contractului pentru drepturile de televizare a meciurilor din Liga I si Cupa Ligii, reprezentantii LOOK TV au dorit sa faca precizari.

Astfel, pe langa anuntul ca, de anul viitor, LOOK TV si LOOK Plus se vor reloca in studiouri noi, reprezentantii firmei ce detine cele doua posturi tv au postat pe site-ul oficial looktv.ro si urmatorul comunicat de presa.

„Pauza competitionala ofera echipelor LOOK TV si LOOK PLUS un ragaz bine-venit pentru indeplinirea planurilor de dezvoltare avute in vedere prin relocarea studiourilor temporare in noile studiouri, care vor deservi intreaga perioada contractuala de cinci ani a competitiilor sportive transmise de cele doua posturi. Activitatile intreprinse in perioada pauzei competitionale urmeaza un plan bine-stabilit de imbunatatire a continutului si imaginii celor doua posturi TV si tocmai de aceea, conducerile LOOK TV si LOOK PLUS au luat la cunostinta cu surprindere de articolul publicat in 17 decembrie de Prosport ce pare punctul culminant al unei intregi campanii de defaimare conduse in ultimele luni de aceasta publicatie impotriva LOOK TV si a LOOK PLUS.

In legatura cu atacurile publicate, dorim sa rectificam informatia, atragand atentia asupra calendarului fotbalistic si asupra faptului ca se intra in pauza competitionala, pauza de care managementul celor doua posturi profita pentru a respecta planul de dezvoltare si imbunatatire a continutului si imaginii oferite de cele doua posturi TV in vederea cresterii audientei si a interesului publicului fata de transmisiunile sportive. In aceeasi idee, dorim sa mentionam ca obligatiile salariale sunt platite la timp, iar facturile furnizorilor sunt achitate – ca in orice business ce functioneaza normal – la final de luna, pe masura ce inregistram la randul nostru incasarile pe baza serviciilor prestate.

Acest articol, precum si altele din campania de defaimare condusa de Prosport impotriva posturilor ce transmit meciurile din „Liga 1” si „Cupa Ligii”, nu reprezinta un demers jurnalistic profesional ce ar trebui sa caracterizeze obiectivitatea si realitatea informatiilor oferite cititorilor. Ele doar promoveaza speculatii nefondate ce nu sunt de natura sa conduca la atingerea dezideratului declarat de a proteja fotbalul romanesc. Astfel, acestea par mai degraba menite sa serveasca unor interese comerciale si sa impuna cluburilor de fotbal ideea total gresita ca sunt in situatia de a fi constranse sa renunte la un contract ferm pe cinci sezoane, semnat pe cea mai mare suma din istoria fotbalului romanesc si sa accepte in loc orice alta oferta indiferent de cat de scazuta ar fi.

Apreciem si sprijinim dorinta de informare corecta si obiectiva a cititorilor. Credem insa cu tarie ca publicul este mai degraba interesat de informatii reale si de subiecte cu substanta care privesc sportul in general si fotbalul in particular, decat de detaliile lipsite de importanta legate de aspectele organizatorice din perioada unei pauze competitionale.
Departament PR & Comunicare,LOOK TV/LOOK PLUS”.

author avatar
eNational
404 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger