AcasăNewsRezultate EVALUARE NATIONALA 2016. Notele elevilor, afisate vineri

Rezultate EVALUARE NATIONALA 2016. Notele elevilor, afisate vineri

Rezultatele la Evaluarea Nationala 2016 – clasa a a VIII-a – se afiseaza in cursul acestei zile de vineri.

Drept urmare, absolventii scolilor generale din Capitala si din tara care zilele trecute au fost in salile de examen pentru a sustine probele de la Evaluarea Nationala 2016 (la romana, matematica – unde au aparut, se stie, controverse in privinta formularii cerintei la un subiect – si, dupa caz, limba materna) vor afla in prima zi a acestei luni ce note au luat la acest examen.

Rezultatele la Evaluarea Nationala 2016 vor fi afisate atat la avizierele centrelor de examinare din scolile din Bucuresti si din judetele tarii, cat si pe site-ul Ministerului Educatiei (edu.ro), pana la ora 16. aceasta ora ultim mentionata este important a fi retinuta, in conditiile in care va amintim ca in cursul acestei zile in care sunt facute publice aceste prime rezultate la Evaluarea Nationala 2016 se pot depune si contestatiile.

Astfel, elevii care nu sunt multumiti de notele primite la Evaluarea Nationala din acest an- avand in vedere ca media generala obtinuta la acest examen reprezinta un criteriu important pentru admiterea la liceu – pot face contestatii.

Aceste contestatii la Evaluarea Nationala 2016 se pot depune vineri, pana la ora 20, din cate anunta ministerul, si vor fi analizate in zilele urmatoare. Pentru ca pe 5 iulie sa fie comunicate rezultatele finale la Evaluarea Nationala 2016 in cazul absolventilor de clasa a VIII-a.

author avatar
Cristina Stefan
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger