AcasăNewsRezultate SIMULARE BAC 2014 (edu.ro): Ce note au obtinut elevii la simularea...

Rezultate SIMULARE BAC 2014 (edu.ro): Ce note au obtinut elevii la simularea BACALAUREATULUI!

Notele la SIMULARE BAC 2014 au fost asfisate, vineri, 14 martie, la avizierele liceelor din Capitala si restul judetelor tarii. Astfel ca elevii de clasa a XI-a, dar si cei de clasa a XII-a, care au intrat zilele trecute in salile de examen, pentru a-si testa cunostintele inaintea sesiunii din vara a „examenului maturitatii” din acest an- BACALAUREAT 2014, afla ce rezultate au obtinut.

Desi notele de la simularea BAC 2014 nu vor fi trecute in catalog, rezultatele probelor pe care elevii le-au sustinut, inainte de examenul de Bacalaureat propriu-zis, ii vor ajuta atat pe ei, cat si pe profesorii lor, sa evalueze situatia si sa faca eforturi pentru imbunatatirea pregatirii viitorilor absolventi de liceu.

Conform informatiilor date publicitatii de catre reprezentantii Ministerului Educatiei, rezultatele simularii Bacalaureatului 2014 indica un procent de promovabilitate nu tocmai imbucurator. Situatia procentuala detaliata, pe judete, este disponibila pe site-ul edu.ro.

In cazul absolventilor de clasa a XII-a care au sustinut, zilele trecute, simularea BAC-ului 2014, datele arata astfel: procentul notelor peste 5 e de 52,8% la Limba romana, 67,78% la Limba materna, 42,51% la proba obligatorie a profilului (Matematica sau Istorie) si 53,92% la proba la alegere a profilului.

Elevii claselor a XI-a, care, la randul lor, au intrat in salile de examen pentru a-si trece pe foi cunostintele acumulate in vederea sustinerii examenului de Bacalaureat au obtinut urmatoarele rezultate la simularea BAC 2014: la proba de Limba romana – 44,22% dintre elevi au luat note peste 5, la cea de Limba materna – 62,42%, in timp ce la proba obligatorie a profilului (Matematica sau Istorie) doar 36,32% au obtinut note peste 5.

Citeste si: Note simulare BAC 2014: Rezultatele simularilor probelor de Bacalaureat, afisate vineri

Urmeaza ca, odata aflate NOTELE la SIMULAREA BAC 2014, elevii care s-au familiarizat cu emotiile si regulile examenului de Bacalaureat sa isi evalueze cunostintele si sa ia masuri inainte de prima sesiune a Bacalaureatului 2014, pentru a spera la rezultate cat mai bune la examene.

VEZI AICI situatia rezultatelor, pe judete, de la SIMULAREA EXAMENULUI DE BACALAUREAT 2014.

Sursa foto: realitatea.net

40.554 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger