AcasăNewsRezultate TITULARIZARE 2014: Au fost afisate notele candidatilor, conform edu.ro!

Rezultate TITULARIZARE 2014: Au fost afisate notele candidatilor, conform edu.ro!

Candidatii care, in acest an, s-au inscris la Titularizare afla vineri, 25 iulie, rezultatele examenului.

Au trecut, intocmai ca si elevii care au dat examene importante, atat la terminarea scolii generale, cat si a liceului, prin emotiile examinarii scrise, proba ce a avut loc pe 21 iulie, iar vineri afla rezultatele Titularizarii 2014. Notele au fost afisate in aceasta dimineata pe site-ul Ministerului Educatiei, la sectiunea dedicata examenului de titularizare (VEZI AICI REZULTATELE TITULARIZARII 2014, pe judete, conform edu.ro). Totodata, rezultatele la Titularizare 2014 se vor afisa si la avizierele unitatilor de invatamant in care candidatii au sustinut proba scrisa, precum si la sediile inspectoratelor scolare.

E important de stiut, de asemenea, ca Ministerul a anuntat ca acei candidati nemultumiti de notele obtinute la TITULARIZARE 2014 proba scrisa pot depune contestatii, pe 25 iulie, pana la ora 21, dar si sambata, 26 iulie, pana la ora 15, la sediile inspectoratelor scolare.In acest an au sustinut examenul de titularizare peste 32.000 de candidati, care au obtinut cel putin nota 5 la inspectiile scolare ori la probele practice la clasa desfasurate in intervalul 26 mai-27 iunie 2014. Acestia au concurat pentru cele 4.761 de posturi vacante (2.699 in mediul urban si 2.062 in cel rural) care au fost scoase la concus de Ministerul Educatiei.

Ar mai fi de spus faptul ca pentru angajarea pe perioada nedeterminata (pentru titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota sapte atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in functie de profilul postului, in timp ce pentru un post de suplinitor e nevoie ca respectivul candidat sa obtina minimum nota cinci la cele doua probe amintite anterior.

Sursa foto: monitorulsv.ro

443 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger