AcasăNewsRezultate TITULARIZARE 2014: Procentul de promovabilitate, inaintea solutionarii contestatiilor!

Rezultate TITULARIZARE 2014: Procentul de promovabilitate, inaintea solutionarii contestatiilor!

Notele canditatilor care au sustinut proba scrisa a concursului de titularizare din acest an au fost afisate vineri, 25 iulie. Conform datelor oficiale anuntate de Ministerul Educatiei, inainte de solutionarea contestatiilor, rata promovabilitatii la proba pentru ocuparea posturilor vanacte/rezervate din invatamantul preuniversitar este de 79,88%.

Din cele 26.109 lucrari evaluate la Titularizare 2014, 158 au primit nota 10, 18 dintre candidatii care au primit calificativ maxim fiind din Capitala. Cele mai multe note, 13.161, s-au situat in intervalul 7-10, in timp ce 8.151 de candidati au obtinut rezultate intre 5 si 7. Va reamintim ca pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa corespunzatoare profilului postului, in timp ce pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), doritorii au nevoie de minimum nota 5 la fiecare dintre aceste probe.

Odata afisate rezultatele la proba scrisa din cadrul TITULARIZARII 2014, candidatii nemultumiti de note pot face contestatii. Acestea se depun atat vineri, pana la ora 21, cat si sambata, pana la ora 15, la sediile inspectoratelor scolare, urmand ca pe 30 iulie sa fie afisate rezultatele finale. „Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeterminata se realizeaza in sedinte publice organizate de centrele de concurs in zilele de 31 iulie si 1 august 2014. Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada determinata se realizeaza in sedinte publice organizate de centrele de concurs in perioada 4-5 august 2014”, precizeaza Ministerul Educatiei Nationale, intr-un comunicat.

Citeste si: Rezultate TITULARIZARE 2014: Au fost afisate notele candidatilor, conform edu.ro!

Sursa foto: ziarulderoman.ro

author avatar
Cristina Stefan
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger