AcasăNewsRuxandra Dragomir: "Este degradant si dezumanizant ce i se intampla Elenei Udrea"

Ruxandra Dragomir: „Este degradant si dezumanizant ce i se intampla Elenei Udrea”

sursa foto: b1.ro

Fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir a povestit in termeni duri vizita pe care i-a facut-o bunei sale prietene, Elena Udrea, la Penitenciarul Targsor.

sursa foto: b1.ro

Acuzata de comiterea mai multor infractiuni in dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, se afla in stare de arest preventiv si a fost mutata de curand de la Arestul Central al Politiei Capitalei la Penitenciarul Targsor.

Elena Udrea a fost vizitata de Ruxandra Dragomir, aceasta din urma ducandu-i mai multe pachete cu mancare si baxuri cu apa.

Experienta traita de Ruxandra Dragomir in vizita de la Targsor s-a transformat intr-un mesaj dur postat pe un celebru site de socializare. „Ma intreb cate umilinte trebuie sa mai suporte Elena din cauza acestui sistem absurd, care i-a bagat viata intr-un malaxor menit sa o distruga. Pentru prima data cand am mers la ea, am simtit ca intr-adevar ii este greu si toate aceste nedreptati colosale m-au facut sa am un nod in gat pe parcursul celor aproape doua ore petrecute impreuna”, a fost mesajul transmis de Ruxandra Dragomir.

Fosta jucatoare de tenis considera ca „este degradant si dezumanizant ce i se intampla Elenei Udrea” si spune ca „toti se comporta cu ea de parca Elena ar fi fost un criminal care trebuie sa stea intr-o cusca, un om caruia trebuie sa i se interzica orice contact cu alta fiinta umana”.

Ruxandra Dragomir se declara consternata de faptul ca „mancarea pe care i-am dus-o ne-a fost controlata gram cu gram si ne-am intors acasa cu mai mult de jumatate din cate voiam sa-i dam. Nici macar o prajitura nu am reusit sa-i lasam, pe motiv ca are crema. Niste prune uscate s-au transformat si ele intr-un produs interzis, iar apa a fost verificata sticla cu sticla”.

author avatar
Cristi Ionita
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger