AcasăNewsS-a castigat marele premiu la LOTO 6/49

S-a castigat marele premiu la LOTO 6/49

Daca pentru cei mai multi romani ziua de joi a fost una in care au luptat cu caldura, cu oboseala sau cu stresul, pentru un gorjean care a jucat la loto a fost cu adevarat una perfecta.

Si spunem asta pentru ca marele premiu – de 4 milioane de euro – pus la bataie la categoria I a „jocului vedeta” al Loteriei Romane, Loto 6/49, a fost castigat la tragerea din 28 iulie, cu un bilet jucat la o agentie din localitatea gorjeana Motru, din cate s-a anuntat din directia institutiei amintite. Biletul care a continut numerele extrase la tragerea saptamanala de joi dupa-amiaza a fost completat cu o varianta simpla la 6/49 si una la Noroc – suficient cat sa ii aduca baftosului jucator reportul considerabil pus in joc.

Ar mai fi de mentionat un aspect- faptul ca, desi potul nu va fi la fel de mare ca la extragerea precedenta, la tragerea de duminica, Loteria a dispus suplimentarea fondului de castiguri al categoriei I cu suma de 500.0000 lei, tocmai ca urmare a castigarii marelui premiu la Loto 6/49.

author avatar
Cristina Stefan
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger