AcasăNewsS-a intamplat in Italia. Parul ei s-a incolacit de volan, iar masina...

S-a intamplat in Italia. Parul ei s-a incolacit de volan, iar masina a ajuns pe sensul opus, provocand un accident cumplit!

Stiam ca multe dintre soferite isi pun viata in pericol (cel putin asa cred barbatii!), conducand in timp ce vorbesc la telefon, fumeaza si isi fac manichiura in acelasi timp.

Mai stiam ca multe femei inconstiente se urca la volan purtand pantofi cu tocuri cui, extrem de periculosi pentru cineva care, de regula, incurca ambreajul cu acceleratia. Ei bine, un caz absolut cutremurator, petrecut intr-o localitate din Italia, ne arata ca si parul lung iti poate aduce sfarsitul pe sosea. Caterina Alzetta (19 ani) a murit dupa ce Fordul condus de fratele ei a intrat pe contrasens si s-a izbit in plin de o alta masina.

Fratele victimei, Pietro Alzetta (19 ani), care a supravetuit, a povestit ca, in mod ciudat, sora lui si-a prins parul de volan, iar masina si-a schimbat traiectoria, tragedia ne mai putand fi evitata. Dar ciudateniile nu se termina aici. Tatal fratiilor Alzetta este seful ambulantierilor la spitalul din localitatea unde a avut loc accidentul. In plus, in cealalta masina implicata in accident se aflau alti doi frati, amandoi in varsta de 40 de ani. Procuratura italiana a deschis un dosar pentru omucidere.

author avatar
eNational
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger