AcasăNewsS-a intors circul in oras

S-a intors circul in oras

Fanul lui Vlad Tepes, Bogdan Diaconu, a inviorat dezbaterea electorala organizata de TVR incaierandu-se (verbal) cu contracandidatul Daniel Barbu.

Pentru erezia de a fi declarat anterior ca, in calitate de primar general, nu ar da un ban pentru constructia Catedralei Neamului, Daniel Barbu s-a trezit blestemat de liderul PRU. ”Dumnealui a mintit aici in direct. In interviul dat la RFI a spus asa: «Catedrala Manturiii Neamului este cladire banala. Ca primar nu as da bani». Daniel Barbu a zis ca nu ar da bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului decat daca s-ar ajunge in situatia sa i se darame zidurile. Domnule Barbu, o sa va bata Dumnezeu”, a tunat cucernic Bogdan Diaconu. Depasit de nivelul dialogului, Barbu a apucat doar sa-i aminteasca adversarului ca a blestema nu e un act crestinesc si sa-l acuze ca nu cunoaste limba romana suficient cat sa inteleaga corect ce se spune. In rest, Barbu si-a consumat nervii participand doar sporadic la dialogul electoral televizat, ceea ce inseamna ca fanul lui Tepes a reusit, cu un blestem si-un racnet, sa-si neutralizeze adversarul.

Gabriela Vranceanu se pierde cu firea

Precauta, candidata PSD nu vrea sa-si riste scorul electoral participand la dezbaterile electorale decisive din ultima saptamana de campanie. ”Unii dintre contracandidatii mei si-au epuizat ideile si au trecut la atacuri politice si la atacuri la persoana (la persoana sotului Pandele, mai ales – n.r.) Ma astept ca aceste atacuri la adresa mea si a familiei mele sa continue si chiar sa creasca in intensitate”, si-a justificat Firea refuzul. ”Va rog, veniti doamna Firea, nu va mananca nimeni, nu facem niciun rau, nu facem decat sa va invitam sa va exprimati pe niste lucruri importante pentru bucuresteni (…) Va astept doamna Firea!”, a incercat (inutil) liberalul Catalin Predoiu sa o ademeneasca pe pesedista intr-o confruntare directa.

author avatar
Simona Badulescu
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger