AcasăNewsS-au reluat zborurile pe aeroportul afectat de explozii

S-au reluat zborurile pe aeroportul afectat de explozii

In conditiile in care seara trecuta trei explozii au zguduit Aeroportul International „Ataturk”, in zona fiind auzite si focuri de arma, mai multe curse au primit unda verde pentru a ateriza sau decola de pe aeroportul respectiv.

Chiar daca nu se poate vorbi despre o reluare la capacitate maxima a activitatii pe aerogara respectiva, mai multe zboruri au fost lasate sa plece, inca de la primele ore ale zilei. Dupa ce, anterior, aeronavele care asteptau in aer, permisiunea de a ateriza, dupa sirul exploziilor produse in apropierea unui terminal din aerogara, au primit „ok-ul” sa aterizeze. Conform presei locale, printre primele zboruri care au ajuns la sol, dupa atentatele de la aeroportul din Istanbul, au fost cele care veneau de la Taipei, Manila si Seul.

Va reamintim ca au fost 36 de decese si 147 de raniti, in urma celor trei explozii care s-au produs seara trecuta in aeroportul aflat in metropola turca. Dar si ca un roman a avut de suferit de pe urma aglomeratiei create pe aeroport, omul fiind, din cate anunta MAE, in afara pericolului. Totodata, e important de mentionat faptul ca 40 de compatrioti au cerut asistenta consulara.

[youtube]wUNDAxiMfJY[/youtube]

sursa foto: captura video youtube/RT

76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger