AcasăNewsSa nu-i uitam pe copiii nostri!

Sa nu-i uitam pe copiii nostri!

Noaptea zilei de 30 octombrie 2015 va fi de acum insemnata in calendarul Tarii cu litere de sange. O catastrofa ce putea fi evitata a aruncat in bratele mortii 60 de copii.

Tragedia acelei seri nu trebuie uitata, nu poate fi uitata si nu va fi uitata, in numele acestor copii care s-au dus, fara cea mai mica banuiala, la propriul sacrificiu. Curati ca lacrimile parintilor ce i-au pierdut, frumosi ca zambetele lor adolescentine, nevinovati adusi din intamplare pe altarul demonic al banilor stransi cu nemiluita de hapsanii zilei. In urma acestui sacrifiu, Tara s-a zvarcolit inca odata si strazile s-au umplut de romani ce nu mai vor tragedii, care vor dreptate si cer ca vinovatii sa nu mai aiba ce cauta printre oameni. Impresionanta solidaritate, magnific gest moral, un strigat catre cei care, desi vremelnici, se cred stapanii veacului. Aceasta revolta are insa un dusman greu de infrant. Din intunericul birourilor, multe suflete vandute unei strambe politici nu stiu cum sa atraga beneficii si din aceste curate manifestari. Triumful strazii risca se fie convertit cu de-a sila. Acesta este si motivul pentru care, atat cat va fi necesar, sigla ziarului National va fi alcatuita din chipurile martirilor din Colectiv. Ca sa nu-i uitam, sa nu uitam de unde am plecat, de ce s-a iesit in strada, cine a trezit Romania. Astfel, credem noi, vom tine vie memoria celor jertifiti pentru ca Tara sa-si caute drumul spre demnitatea ingropata in ideologia banilor negri si inchinati Zeului Coruptiei.

Nu mai vrem asa ceva! Strazile cer normalitatea unei societati luminate si spalate de mizeriile cu iz de intunecat Ev Mediu.

author avatar
National
4.329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger