AcasăNewsSe negociaza ultimele locuri pe lista imunitatii pentru apropiatii lui Basescu

Se negociaza ultimele locuri pe lista imunitatii pentru apropiatii lui Basescu

Surprinzatoarea vizita a lui Traian Basescu in „barlogul” lui George Maior din Padurea Baneasa a fost urmata de o intelegere dezvaluita, de asemenea, in exclusivitate de „National”.  Astfel, sub forma primirii functiei de raportor NATO,  lui Basescu i se garanta imunitatea timp de 12 ani.

Apropiatii se roaga de "comandantul" Basescu sa-i scape de "potopul" USL-ist

Iar acum, in toiul acestor zile tulburi in politica romaneasca, protectia acordata de administratia americana si de alte cancelarii occidentale pentru conducatorul statului roman din ultimii opt ani a fost extinsa si pentru alti apropiati ai acestuia.

Numai ca, dupa cum sustin sursele noastre, oameni de afaceri, politiceni si sefi de servicii secrete de-a valma dau lupte dramatice pentru a prinde ultimele locuri pe salvatoarea „lista a lui Base”.

Ce n-a facut Nastase!

Prea sigur de victoria sa in prezidentialele din 2004, Adrian Nastase nu a facut niciun efort pentru a-si asigura spatele. Nici pentru el, nici pentru apropiatii sai. Invatand din greselile rivalului sau politic, ajuns intre timp la Rahova, Traian Basescu, cand a simtit ca pozitia sa de sef al statului se clatina tot mai serios, s-a preocupat la modul cel mai serios de protectia sa si a membrilor familiei.

10.05.2012 - „National“ a dezvaluit acordarea protectiei pentru seful statului

Dupa indelungi negocieri la sange, a fost stabilit si modul concret prin care presedintele sa fie sigur ca nu va avea „surprize” judiciare dupa plecarea sa de la Palatul Cotroceni. Astfel, s-a ajuns la compromisul ca Basescu sa primeasca statutul de raportor NATO, ceea ce inseamna automat 15 ani de liniste.

Ramasi in asteptare

Lista imunitatii reprezinta acum o adevarata arca a lui Noe, pe care nenumarati oameni publici vor sa se suie pentru a scapa de potopul ce va urma schimbarilor politice de la varf. Iar daca unii „basescieni” deja rasufla usurati dupa ce au fost confirmati pe lista, altii sunt dispusi sa plateasca orice pret pentru a fi „imbarcati” pe ultima suta de metri. Pentru ca, din informatiile noastre, locurile negociate prin intermediul conducerii SRI sunt aproape ocupate. Deja, pentru unii ca generalul Pahontu, seful SPP, zarurile au fost aruncate, ei nemaiputand fi ajutati.  Altii insa nu au putut ajunge decat pe o lista suplimentara a celor aflati in asteptare, printre acestia numarandu-se si liberal-democratii din grupul miliardarilor condusi de Adriean  Videanu. De asemenea, mai spera la izbavire si viitorul „cuscru”, Gheorghe „Bebe” Ionescu, sau nasul Raul Doicescu, proprietarul Bog’ Art.

author avatar
Catalin Tache
7.814 afisari

3 COMENTARII

  1. Sa ii pe toti si sa ii judece in piata publica. Fiind vinovati sa ii schilodim cu pietre. Chiar daca facem aceste barbarisme tot prosti ramanem si vin altii care la fel fura, chiar mai mult si la fel ne umilesc. Furtul si jaful in tara a inceput din 1990 cand la putere era FSN(Furt-Spaga-Nesimtire), dupa a ventit PSD, a mai trecut putin asa si un PNT, comicareala, dupa iar PSD si a venit PDL. Cel mai intersant este faptul ca, partidele noi infiintate tot de prin FSN se trag. Vin ai nostri, pleca ai nostri, noi ramanem tot ca prostii.

  2. Nu ma surprinde nimic. Suntem la marginea lumii, la cheremul celor mari. Base, omul Satanei, intotdeauna a stiut cum sa scape. Culmea e ca pe multi ia prostit iar acum nu vor sa recunoaasca fata de ei, nu de noi, si o tin in proasta ca e mielusel.Ar fi culmea ca Videanu si Udrea, dupa ce au furat atata si ne-au sfidat, acum sa scape; desi lumea il vrea pe base, el fiind vinovatul principal.

  3. sa faca atunci o coferinta comuna d epresa si sa ne anunte sa nu ne mai agitam ca fraierii. dar subiectul asta de ce nu il toaca si analistii de pe la televizoare, a?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger