AcasăNewsSedinta cu scandal la Senat. Liberalii au sarit la gatul lui Tariceanu!

Sedinta cu scandal la Senat. Liberalii au sarit la gatul lui Tariceanu!

Senatorii s-au reunit miercuri, in special pentru a decide soarta lui Darius Valcov, pe numele caruia a aparut o noua cerere de arestare preventiva din partea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie.

Sedinta a inceput cu un mega scandal, mai multi senatori de la Partidul National Liberal facand un adevarat taraboi. Mai intai, national-liberalii l-au luat in colimator pe premierul Victor Ponta si au protestat impotriva acestuia agatandu-si in piept bonuri fiscale.

Actiunea s-a vrut a fi si o masura de protest impotriva actiunilor in forta ale ANAF din ultima perioada.

Apoi, mai grav, national-liberalii au sarit la gatul lui Calin Popescu Tariceanu, cerandu-i acestuia demisia din fruntea Senatului. Presedintele Senatului este acuzat ca a interpretat votul in cazul lui Dan Sova si l-a scapat pe acesta de la inceperea urmaririi penale si arestarea preventiva.

„Ii solicitam demisia domnului presedinte al Senatului pentru ca a incalcat flagrant constitutia Romaniei in cazul cererii de incuviintare a arestarii preventive a lui Dan Sova”, este mesajul transmis de national-liberali.

In schimb, Tariceanu a tratat cu umor situatia sustinand ca „mesajul primit din partea senatorilor PNL este o compunere frumoasa, buna de citit la televizor”.

author avatar
Cristi Ionita
170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger