AcasăNewsSefa CNA a intrat pe mana procurorilor

Sefa CNA a intrat pe mana procurorilor

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, joi dimineata, perchezitii la sediul Consiliului National al Audiovizualului, dar si la domiciliile mai multor membrii CNA.

Personajul principal al dosarului este chiar Laura Georgescu, presedintele CNA, dar alaturi de aceasta mai sunt vizati Lorand Turos, membru CNA, si Valentina Petcu, secretara CNA.

Dosarul are in prim plan intocmirea unor sesizari cu date de identificare nereale, sesizari ce au intrat in analiza plenului CNA si in urma carora au fost amendate mai multe posturi de televiziune printre care Antena 1, Etno TV sau Taraf TV.

Procurorii DNA ii suspecteaza pe cei mentionati de comiterea unor fapte de coruptie si beneficiaza, in demersul lor, de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Nu este prima data cand Laura Georgescu are probleme cu legea. Ea a fost acuzata si ca a intervenit la membrii Consiliului National al Audiovizualului pentru reacordarea licentei postului Giga TV, post detinut de Gheorghe Stefan, primarul din Piatra Neamt.

author avatar
Cristi Ionita
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger