AcasăNewsSefii de la Petrolul Ploiesti, retinuti de DIICOT

Sefii de la Petrolul Ploiesti, retinuti de DIICOT

sursa foto: ph-online.ro

Nu mai putin de sapte persoane au fost retinute, marti seara, in dosarul de evaziune fiscala inregistrat la clubul de fotbal Petrolul Ploiesti.

sursa foto: ph-online.ro

Dan Capra, principalul actionar de la gruparea prahoveana, dar si fratele acestuia, Nicolae Capra, si Marius Bucuroiu, directorul general al clubului de fotbal Petrolul Ploiesti, sunt acuzati de comiterea mai multor infractiuni economice.

Cele trei personaje amintite, dar si patru reprezentanti ai unei societati comerciale, au ajuns pe lista neagra a DIICOT fiind banuite, printre altele, de evaziune fiscala si spalare de bani.

Persoanele implicate in dosar au fost retinute, marti seara, pentru 24 de ore si vor fi prezentate, in cursul zilei de miercuri, in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Sefii DIICOT sustin ca exista suspiciunea ca o parte dintre membrii gruparii, in calitate de administratori ai SC Fotbal Club Petrolul SA Ploiesti, au initiat, in anul 2012, o grupare infractionala organizata la care au aderat si ceilalti membri, in vederea crearii unor lanturi infractionale care sa favorizeze firmele administrate de membrii grupului, respectiv in scopul preluarii si finantarii SC Fotbal Club Petrolul SA Ploiesti. Astfel, au fost efectuate operatiuni nereale prin emiterea de documente si facturi fictive, in scopul deducerii TVA si diminuarii bazei de impozitare (impozit pe profit).

author avatar
Cristi Ionita
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger