AcasăNewsSefii politiei bistritene, retinuti de DNA

Sefii politiei bistritene, retinuti de DNA

sursa foto: bistriteanul.ro

Ioan Ovidiu Muresan, seful Politiei Bistrita-Nasaud, Roberto Hasnas, seful Politiei Rutiere, si Leon Closca, seful Politiei Nasaud, au fost retinuti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

sursa foto: bistriteanul.ro

Cei trei sefi ai politiei bistritene sunt acuzati ca au pretins si primit, in mod repetat, bani sau bunuri pentru a trece cu vederea nereguli constatate in teren.

Cei trei au fost audiati la sediul DNA Cluj, unde s-a decis retinerea lor. Cei trei vor fi prezentati magistratilor, in cursul zilei de marti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Anchetatorii sustin ca cei trei sefi, dar si comisarul sef Ioan Ani, seful Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul IPJ Bistrita-Nasaud, sunt implicati in savarsirea unor acte repetate de coruptie.

Pentru a evita consemnarea unor aspecte negative intr-un raport de control si inlaturarea din functia detinuta, Ioan Ani a cerut sprijinul afaceristului Traian Larionesi cerandu-i acestuia sa intervina la cadrele din conducerea IPJ Bistrita Nasaud.

Printre altele, Traian Larionesi i-a oferit comisarului-sef Ioan Muresan o arma de vanatoare marca Blaser si un autoturism de teren pentru ca acesta sa-l protejeze pe Ioan Ani.

author avatar
Cristi Ionita
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger