AcasăNewsSeful Jandarmeriei a cerut indicatii de la Guvern!

Seful Jandarmeriei a cerut indicatii de la Guvern!

De parca nu ar fi avut destule belele pe cap cu propriile dosarele aflate inca in cercetarea Parchetului Militar, seful Jandarmeriei Romane a reusit sa o comita din nou, dar de aceasta data destul de urat.

Orice ar face, generalul Mircea Olaru pica tot prost

Pentru ca, dupa ce s-a facut „slugoiul” fostului sef al DIPI, Gelu Oltean folosindu-l in ultima vreme pentru a-i spala rufele murdare, acum generalul Mircea Olaru s-a agitat de mama focului cum sa gestioneze „plimbarica” din fata Palatului Cotroceni. Si pentru ca, asa cum se intampla de obicei,  nu l-a dus capul sa ia singur o decizie, seful IGJR a cerut  umil „indicatii pretioase” de la Guvern. Ceea ce nu poate decat sa-i bucure la culme pe procurorii anticoruptie care oricum monitorizeaza strict intensul trafic de influenta care continua sa se faca pe holurile si prin birourile Palatului Victoria.

La mana lui Oprea

Cum modul de interventie al jandarmilor a fost din nou unul extrem de controversat, sursele noastre sustin ca premierul si-a luat mana de pe Olaru, care se afla acum la mana ministrului de Interne, Gabi Oprea.  Care ori se spala pe cap cu generalul „cum dispuneti”, ori nu va rata un prilej minunat de a-si pune un om de-al sau de incredere si in fruntea IGJR.

 

author avatar
Catalin Tache
1.832 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger