AcasăNewsSeful politiei lugojene, acuzat de violente si abuz in serviciu

Seful politiei lugojene, acuzat de violente si abuz in serviciu

sursa foto: redesteptarea.ro

Claudiu Chebici, seful Politiei din Lugoj, este acuzat de violente si abuz in serviciu.

sursa foto: redesteptarea.ro

Asta dupa ce Chebici s-a luat la harta cu proprietarii unui local din satul Ficatari, de langa Lugoj. Desi aflat deja sub influenta bauturilor alcoolice, Chebici a intrat in local, cu un prieten, pentru a consuma cateva pahare in plus.

La un moment dat, seful Politiei Lugoj l-a acuzat pe fiul proprietarilor ca nu il serveste corespunzator la masa si a sarit la bataie.

Potolit cu greu, Chebici a continuat tirul amenintarilor. Politistul le-a transmis proprietarilor ca le va inchide localul si chiar si-a chemat zeci de agenti in ajutor pentru a face o demonstratie de forta.

Conflictul s-a aplanat cu greu, insa proprietarii localului nu concep ca incidentul sa fie musamalizat si au depus plangere impotriva lui Claudiu Chebici.

Asta si pentru ca reprezentantii IPJ Timis neaga conflictul, desi exista mai multi martori care au vazut demonstratia de forta a lui Claudiu Chebici. Dar si pentru ca singurul tras la raspundere dupa incident a fost fiul proprietarilor, amendat pentru disturbarea linistii publice.

author avatar
Cristi Ionita
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger