AcasăNewsSeful SPP, audiat la Comisia de aparare

Seful SPP, audiat la Comisia de aparare

Lucian Pahontu, seful Serviciului de Protectie si Paza, este audiat, marti, de membrii Comisiei de aparare din Senat.

Pahontu trebuie sa prezinte un raport in legatura cu modul in care SPP isi desfasoara activitatea. Astfel de actiuni se desfasoara la cererea comisiilor care au sub control SPP-ul, respectiv Comisia de aparare, Comisia de ordine publica sau Comisia pentru siguranta nationala.

De aceasta data, Lucian Pahontu a fost chemat la ordine de PSD-istul Timotei Stuparu, vicepresedintele Comisiei de aparare.
Seful SPP, Lucian Pahontu, are rang de secretar de stat si a fost numit la conducerea Serviciului de catre presedintele Romaniei, la propunerea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Inainte de a fi audiat, Pahontu a precizat ca trebuie sa prezinte un raport privind activitatea SPP-ului pe 2014, dar si sa explice toate masurile luate pentru demnitarii romani si straini in actualul context international.

author avatar
Cristi Ionita
761 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger