AcasăNewsSemnatura de pe bancnotele americane va fi rea!

Semnatura de pe bancnotele americane va fi rea!

Semnatura lui Jack Lew, comparata cu frizura lui Sally Brown, va figura si pe bancnotele de 100 de dolari

Viitorul secretar american al Economiei, Jack Lew, urmeaza sa-si puna semnatura pe noile bancnote emise de SUA, dar analistii si grafologi sustin ca felul in care se semneaza demnitarul denota un caracter ascuns.

Semnatura lui Jack Lew, comparata cu frizura lui Sally Brown, va figura si pe bancnotele de 100 de dolari

Semnatura lui Lew, in forma de bucle orizontale, este comparata de unii cu un arc, de altii, cu un fir de telefon, in vreme ce glumetii sustin ca seamana cu frizura unui personaj de benzi desenate.

Potrivit jurnalistilor de la New York Magazin, Lew are „cea mai rea semnatura din lume. Si in curand, aceasta semnatura ar putea figura pe fiecare bancnota. Dupa cum vedeti, ea seamana cu parul lui Sally Brown din Peanuts, din benzile desenate cu cainele Snoopy”.

Caracter ascuns

Jack Lew

Conform specialistilor grafologi de la graphologyconsulting.com,  semnatura lui Lew este „cea mai ciudata si misterioasa vazuta intr- jumatate de secol de grafologie”.

Grafologii sustin ca forma si detaliile semnaturii indica o imagine fabricata pe care autorul vrea sa o arate celorlalti. „Aspectul plin de bucle ascunde o personalitate foarte secretoasa. Imaginatia sa este probabil la fel de bogata ca buclele, iar persoana consuma multa energie in domeniile gandirii abstracte”, sutin specialistii.

author avatar
Arpad Dobre
1.763 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger