AcasăNewsSi daca se apuca Isarescu sa verse tot!?

Si daca se apuca Isarescu sa verse tot!?

Guvernatorul BNR ar putea raspunde „din amintiri” atacurilor

Dupa cum „National” dezvaluia in exclusivitate, actuala guvernare este foarte aproape de a da din nou „cep” la imprumuturile externe. Iar in asteptarea negocierilor pentru „marele imprumut” care ne paste de la Fondul Monetar International, pozitia Bancii Nationale a Romaniei este mai subreda ca oricand.

Guvernatorul BNR ar putea raspunde „din amintiri” atacurilor

Pentru ca, „oaza” de stabilitate a tarii, eticheta capatata in ultimele doua decenii si jumatate de activitate este serios zgaltaita de seria de atacuri tot mai virulente. Iar dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, dupa ce explicatiile tehnice date de curand cu privire la grila de salarizare, ca si inexistenta perceperii unor comisioane de catre conducatorii bancii la contractarea de imprumuturi nu au avut darul sa-i linisteasca inversunatii contestatari, Mugur Isarescu ar putea juca acum o cu totul alta carte.

Un loc caldut

Asa ca, dupa cum sustin surse din anturajul guvernatorului BNR, acesta este tot mai deranjat de atacurile la care este supus, mai ales atunci cand acestea vin dinspre reprezentanti ai clasei politice. Mai ales ca Isarescu nu uita cati politicieni l-au sunat de-a lungul anilor, implorandu-l sa gaseasca un „loc caldut” cate unei rude, amante sau alta „pila”. Basca „specialistii” trimisi pe cap de catre partidele politice. Pentru ca, nu-i asa, un loc de munca la BNR este unul dintre cele mai ravnite, datorita stabilitatii obtinute. Pentru ca, daca la companiile de stat „tsunami”-ul schimbarii loveste de-a valma odata cu rocadele la guvernare, aici lucrurile stau cu totul altfel. Asa ca, intr-adevar, ce-ar fi daca ar vorbi Isarescu…?

author avatar
Catalin Tache
3.327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger