AcasăNewsSoacra boss-ului Formulei 1, rapita. Se vehiculeaza o recompensa uriasa!

Soacra boss-ului Formulei 1, rapita. Se vehiculeaza o recompensa uriasa!

Ca banii n-aduc chiar mereu fericirea, s-a mai zis. Ca pot aduce emotii uriase posesorilor de avere, atunci cand o persoana apropiata cade prada unor rapitori chititi sa muste cat mai mult din avutia lor, doar prin filme.

Dar iata ca un astfel de scenariu pare ca se aplica in cazul miliardarului britanic in varsta de 85 de ani, Bernie Ecclestone. A carui soacra ar fi fost rapita, in Sao Paolo, din cate vuieste presa internationala, de la primele ore ale zilei. Respectand, insa, cronologia, trebuie mentionat faptul ca desi conform editiei electronice a publicatiei braziliene Veja, femeia in varsta de 67 de ani ar fi ajuns pe mana unor indivizi necunoscuti inca de vineri seara, povestea a ajuns abia marti la urechile opiniei publice.

Momentan, misterul pluteste din plin in jurul acestei povesti, avand in vedere ca informatia nu si-a gasit confirmare nici din directia familiei miliardarului, nici din partea politiei sau a altor autoritati braziliene.

Din cate titreaza insa, publicatia locala, mama Fabianei Flosi, devenita a treia doamna Ecclestone in urma cu aproape patru ani, ar fi ajuns, totusi, pe mana unor rapitori. Care nu s-au sfiit deloc cand a fost vorba sa formuleze o cerere de rascumparare. Din motive care nu prea mai au nevoie de explicatii, rapitorii ar fi cerut nu mai putin de 28 de milioane de lire sterline – fix in aceasta moneda, si nu in reali sau dolari, de exemplu.

Desi suma e una colosala in ochii brazilienilor de rand – si nu numai-, pentru boss-ul Formula 1 (fost pilot F1) nu ar fi tocmai o gaura in buget, daca este sa ne uitam la faptul ca in dreptul numelui sau, in topul Forbes, figureaza o avere de circa 2, 4 miliarde de lire sterline.

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger