AcasăNewsSoacra miliardarului Ecclestone, rapita in Brazilia. Mai stii, i-or fi facut un...

Soacra miliardarului Ecclestone, rapita in Brazilia. Mai stii, i-or fi facut un bine!

Fabiana Ecclestone, impreuna cu mama ei, Aparecida

Boss-ul Formulei 1, Bernie Ecclestone ( 85 de ani) traverseaza momente crunte. Sau poate ca nu! Cati soti de pe lumea asta n-ar fi bucurosi sa afle, intr-o zi, ca soacra lor a fost rapita?! De acord, facem o apreciere deplasata, de-a dreptul macabra, insa unii ar da orice sa se intampla asa ceva. Chiar si bani. Poate chiar 36 de milioane de dolari, daca ar dispune macar de dublul sumei. Pentru miliardarul Bernie, al carui soacra (a treia din palmares) este mai tanara decat el cu vreo 18 ani, reprezinta insa un moment dramatic, semn ca batranul o pretuieste teribil pe fiinta care i-a dat nastere nevestei sale. Si e firesc sa tina la ea. Batranul si nevasta lui locuiesc la Londra, iar soacra la Sao Paolo. Adica la 9.471 de kilometri departare.

Fabiana Ecclestone, impreuna cu mama ei, Aparecida

Sa facem cunostinta, apoi sa trecem la fapte. Magnatul britanic Bernard Charles „Bernie” Ecclestone – directorul executiv al Formula One Group , compania care administreaza Formula 1 – s-a casatorit cu Fabiana Flosi, fost PR Manager al Marelui Premiu de Formula 1 al Braziliei, in august 2012.  Dansa avea pe atunci 35 de ani, dansul 81.  Neoficial, Ecclestone era burlac de cativa ani. Oficial, a devenit un om liber in 2009, cand notarul a parafat despartirea lui de vulpita croata Slavica Ecclestone (fosta Radić), ex-model cu care convietuise 23 de ani si impreuna cu care a conceput doua fiice, pe Tamara si Petra, frumoase foc si pline de bani. Anterior, Bernie mai fusese insurat cu Ivy Bamford, o telefonista din Anglia, mariaj oficializat in 1952 si consumat aparent rapid,  nu inainte ca viitorul magnat sa devina tatal unei fetite, pe nume Deborah. Asadar, Bernie Ecclestone are in palmares trei casatorii, trei fete, trei neveste si tot atatea soacre.  Ultima dintre ele, mama braziliencei Fabiana, a fost rapita vineri la Sao Paolo.

Miliardarul Ecclestone si Fabiana Flosi s-au casatorit in vara anului 2012

Potrivit publicatiei braziliene „Veja”, doamna Aparecida Schunck Flosi Palmeira (67 de ani) a fost luata captiva de o banda de raufacatori locali, in dupa-amiaza zilei de vineri, 22 iulie, din cartierul de lux Interlagos. Acestia au solicitat ulterior o rascumparare record pentru o rapire inregistrata in Brazilia: 120 de milioane reali, ceea ce inseamna aproximativ 36 de milioane de dolari. Averea britanicului Bernie Ecclestone este estimata la 3,1 miliarde de dolari, ceea ce explica de ce banda a cerut o suma atat de mare. Politia a preluat cazul, dar a sfatuit familia sa tina totul secret.

Cu penultima nevasta (Slavica), mos Bernie a avut o casnicie de 23 de ani

Cu toate acestea, jurnalistii de la „Veja” au aflat intreaga tarasenie si au facut-o publica, in exclusivitate, marti dimineata.  Interesant este ca infractorii au cerut ca plata sa fie efectuata in lire sterline (se intelege de ce!), iar banii sa fie indesati in patru saci (or fi patru „asociati” in combinatie!). Cazurile de rapire in Brazilia au devenit obisnuite in ultimii ani. Potrivit politiei locale, in Sao Paulo se inregistra, pana nu demult, cate o rapire la fiecare 27 de ore.

Tamara si Petra Ecclestone, fetele lu' tata

Proportia a mai scazut in tara care va gazdui in curand Jocurile Olimpice de vara, asta dupa ce Ministerul de Interne a creat o divizie speciala anti-rapire (DAS).

Rapitorii cer o rascumparare de 120 de milioane reali, in bancnote britanice.

Bernie Ecclestone (85 de ani), este unul dintre cei mai puternici oameni din sport, cu o avere estimata la 3,1 miliarde de dolari

Mos Bernie a mai fost casatorit de doua ori. Cu telefonista Ivy Bamford si cu modelul Slavica Radić

Prima fiica, Deborah, i-a daruit primul nepot. Ulterior, Ecclestone a devenit strabunicul altor patru copii.

author avatar
National
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger