AcasăNewsSoferul de TIR Mihai Takacs pus de udemeristi „jupan” peste spitalele din...

Soferul de TIR Mihai Takacs pus de udemeristi „jupan” peste spitalele din Romania!

In incercarea disperata de a deturna traiectoria glontului motiunii tras asupra sa, Mihai Razvan Ungureanu a cerut sprijinul UDMR. Iar liderii maghiari au acceptat sa nu tradeze.

Mihai Takacs taie si spanzura in sistemul sanitar romanesc

Dar de-abia dupa ce premierul de atunci a predat Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor  in mainile lui Laszlo Borbely.

Cel care  a batut cu pumnul in masa, cerand intempestiv transformarea CONAS intr-o veritabila enclava, unde sa se refugieze demnitarii si inaltii functionari maghiari de pe la alte ministere si institutii guvernamentale.

Uite cine erau „ungurenii” lui Ungureanu!

In aceeasi perioada in care in cartea de munca figureaza sofer de tir, in CV-ul oficial este administrator si director general

Astfel, printre ultimele decizii ale fostului premier s-a numarat si instalarea in fruntea CONAS a commando-ului udemerist a lui Laszlo Borbely.

Cel care l-a pus pe omul sau de incredere, Lukacs Vilmos, presedinte al Comisiei. In doar cateva zile, acesta a penetrat toata structura de conducere a Comisiei cu oamenii sai. Printre care Alexandru Gherghina, fostul sef de cabinet al vicepremierului Marko Bella, dar si cel care avea sa devina „jupanul” spitalelor din Romania, Mihai Takacs. Pana la transfer, acesta din urma a condus timp de doi ani, din functia de inspector general, intreaga activitate a Inspectoratului de Stat in Constructii. Si uite cum,  facand apel la pedelisti sa fie „ungurenii” lui, Mihai Razvan Ungureanu ii punea pe udemeristi in cele mai ravnite posturi din „fruntea bucatelor”.

Tremura si Ponta!

Acreditarea spitalelor a devenit o afacere interna a UDMR

Dupa numirea sa ca director de resurse umane, Mihai Takacs si-a intrat in paine, avand mana libera de la seful sau, Lukacs Vilmos, sa „udemerizeze” cea mai importanta institutie a statului roman cu atributii in buna functionare a unitatilor spitalicesti.

Laszlo Borbely tuseste, Guvernul roman face gripa!

Dar sa vedem si ce calitati profesionale il califica pe acesta sa taie si sa spanzure in sistemul sanitar romanesc!

Lukacs Vilmos, omul de casa al lui Borbely

Astfel, in CV –ul sau oficial –pe baza caruia premierul, in a carui subordine directa se afla CONAS, l-a numit –, inainte de a fi inspector general al ISC, Takacs si-a trecut functiile de administrator si director responsabil cu „coordonarea activitatii de transport” a unor SRL-uri.

Razvan Ungureanu a capitulat in fata UDMR

Numai ca, in cartea sa de munca, in aceeasi perioada, Takacs figureaza drept… sofer deTIR !!!

Actualul premier, Victor Ponta, nu a indraznit inca sa desfiinteze "enclava" de la CONAS

Mai mult, el este acum suspectat si de comiterea de falsuri in acte oficiale, dupa ce, probabil la indicatiile sefilor de partid, in cartea sa de munca apare la un moment dat mentiunea „din sofer de TIR in director”! Insa, in ciuda „descoperirii” ca mai mare peste spitalele romanesti este un sofer de TIR, actuala guvernare se codeste sa puna punct acestei situatii incredibile. De ce? Pentru ca, dupa cum sustin sursele noastre, Borbely a batut din nou cu pumnul in masa, amenintand ca, daca vrea, o pune si pe femeia de serviciu de la sediul UDMR ministru al Sanatatii din Romania!

Nu rata in ziarul de maine: La sefia Companiei Nationale de Investitii, Vilmos a inventat „digul de trei kilometri” – Contracte de peste 100 milioane lei atribuite patronului lui Lukacs Vilmos – Takacs face selectia evaluatorilor de unitati medicale cu oua Kinder – Policlinici din Romania, acreditate de firme din Ungaria! – DNA se codeste, SRI intra pe fir.

[poll id=”295″]

author avatar
Catalin Tache
4.876 afisari

10 COMENTARII

  1. Din cauza asta isi bat ungurii joc de noi : pentru ca ii lasam mereu sa faca ce vor in tara noastra !!

    • Daca Ungureanu este mare tradator de romani si de tara atunci Poanta cat de mare tradator este ca i-a atras pe acestia de partea USL???EI???Care este cel mai mare tradator???

  2. Asta chiar e prea de tot!DNA de ce nu Mai e Asa smechera si cu ungurii?barem Sri sa faca ceva

  3. bai tache, poate te inneaca astia in balaton. sau sare unguru cu banu si sa vezi ce uitati voi sa mai scrieti maine continuarea, la fel ca dnaul

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger